TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Nu har Google købt Motorola

Konkurrencemyndigheder verden over har nu gransket Googles køb af den amerikanske mobil-gigant, Motorola. Ingen har fundet anledning til at protestere, så fra i dag er Motorolas mobildivision en del af Google.

forfatter
Publiceret 22/05/2012 - 13:41

For næsten et år siden, i august 2011, bekendtgjorde Google, at firmaet ville købe mobil-giganten Motorolas mobildivision for en pris på knap 70 milliarder kroner.

Efterfølgende har konkurrencemyndighederne i USA, EU, Kina, Taiwan og Israel gransket købet – blandt andet på grund af frygt for, at Google ved at overtage Motorola ville gøre det vanskeligere for andre producenter af Android-baserede smartphones at bruge Googles populære styresystem.

Men nu er aftalen godkendt af alt og alle, og købet er blevet formelt gennemført. Det meddelte Googles topchef, Larry Page, i dag i et blog-indlæg på Googles officielle blog.

Heri skriver han blandt andet, at den tidligere administrerende direktør for Motorola Mobility, Sanjay Jha, træder tilbage som topchef og bliver afløst af Dennis Woodside, som kommer fra en stilling hos Google som topchef for firmaets amerikanske division.

Desværre indeholder blog-indlægget ingen detaljer om konkrete planer for kommende Motorola-produkter.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend