Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nu har Google købt Motorola

Konkurrencemyndigheder verden over har nu gransket Googles køb af den amerikanske mobil-gigant, Motorola. Ingen har fundet anledning til at protestere, så fra i dag er Motorolas mobildivision en del af Google.

Skrevet af / 22/05/2012 - 13:41
Nu har Google købt Motorola

For næsten et år siden, i august 2011, bekendtgjorde Google, at firmaet ville købe mobil-giganten Motorolas mobildivision for en pris på knap 70 milliarder kroner.

Efterfølgende har konkurrencemyndighederne i USA, EU, Kina, Taiwan og Israel gransket købet – blandt andet på grund af frygt for, at Google ved at overtage Motorola ville gøre det vanskeligere for andre producenter af Android-baserede smartphones at bruge Googles populære styresystem.

Men nu er aftalen godkendt af alt og alle, og købet er blevet formelt gennemført. Det meddelte Googles topchef, Larry Page, i dag i et blog-indlæg på Googles officielle blog.

Heri skriver han blandt andet, at den tidligere administrerende direktør for Motorola Mobility, Sanjay Jha, træder tilbage som topchef og bliver afløst af Dennis Woodside, som kommer fra en stilling hos Google som topchef for firmaets amerikanske division.

Desværre indeholder blog-indlægget ingen detaljer om konkrete planer for kommende Motorola-produkter.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top