TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Nokia Lumia 900 kan købes fra i dag

Nokias nye flagskib med 4,3” ClearBlack AMOLED skærm og Windows Phone er endelig kommet i butikkerne.

forfatter
Publiceret 25/05/2012 - 10:58

Nokia annoncerer i dag salgsstart i Danmark for den prisvindende Nokia Lumia 900. Som med 4G-versionen, der blev lanceret i USA tidligere på året, tilbyder Lumia 900 også høje download og upload-hastigheder grundet understøttelsen af operatørernes DC-HSPA netværk, som giver downloadhastigheder på op til 42 Mbps.

Nokia Lumia 900 blev præsenteret på CES i januar, men i første omgang var det kun amerikanerne, der kunne få fingrene i super-mobilen, mens vi europæere måtte ”nøjes” med Lumia 800.

Sidstnævnte smartphone har fået stor ros af de fleste anmeldere, men har ikke været den salgssucces, som Nokia havde håbet på. Mange anser derfor Lumia 900 som Nokias absolut sidste skud i bøssen, hvis det finske firma skal have en chance for at vende den negative udvikling.

Nokia Lumia 900 byder udover DC-HSPA på en 4,3” stor ClearBlack AMOLED-skærm, kamera med CarlZeiss-optik og muligheden for at skyde billeder i 16:9-format. Telefonen er baseret på Microsofts Windows Phone 7.

Lumia 900 kommer i farverne hvid, sort og cyan. Forventet pris uden evt. operatørtilskud og inklusive moms bliver DKK 4.495,-.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend