Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nokia Lumia 900 kan købes fra i dag

Nokias nye flagskib med 4,3” ClearBlack AMOLED skærm og Windows Phone er endelig kommet i butikkerne.

Skrevet af / 25/05/2012 - 10:58
Nokia Lumia 900 kan købes fra i dag

Nokia annoncerer i dag salgsstart i Danmark for den prisvindende Nokia Lumia 900. Som med 4G-versionen, der blev lanceret i USA tidligere på året, tilbyder Lumia 900 også høje download og upload-hastigheder grundet understøttelsen af operatørernes DC-HSPA netværk, som giver downloadhastigheder på op til 42 Mbps.

Nokia Lumia 900 blev præsenteret på CES i januar, men i første omgang var det kun amerikanerne, der kunne få fingrene i super-mobilen, mens vi europæere måtte ”nøjes” med Lumia 800.

Sidstnævnte smartphone har fået stor ros af de fleste anmeldere, men har ikke været den salgssucces, som Nokia havde håbet på. Mange anser derfor Lumia 900 som Nokias absolut sidste skud i bøssen, hvis det finske firma skal have en chance for at vende den negative udvikling.

Nokia Lumia 900 byder udover DC-HSPA på en 4,3” stor ClearBlack AMOLED-skærm, kamera med CarlZeiss-optik og muligheden for at skyde billeder i 16:9-format. Telefonen er baseret på Microsofts Windows Phone 7.

Lumia 900 kommer i farverne hvid, sort og cyan. Forventet pris uden evt. operatørtilskud og inklusive moms bliver DKK 4.495,-.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top