TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Nokia klar med Windows Phone 8 mobiler til september

Nokia vil præsentere deres nye Windows Phone 8-smartphones en uge før, Apple angiveligt viser den nye iPhone frem.

forfatter
Publiceret 01/08/2012 - 13:30

Apple får tilsyneladende ikke lov til at løbe med al opmærksomheden i efteråret. Rygter fra flere forskellige kilder lyder nemlig, at Nokia indkalder til pressemøde for at vise deres nye smartphones frem den 5. september – ugen før, at Apple rygtes til at præsentere deres nyeste skud på iPhone-stammen og muligvis også iPad Mini.

De to nye smartphones fra Nokia er begge modeller i Lumia-serien og kommer angiveligt til at hedde Lumia 910 og 920. Begge modeller rygtes til at køre på Microsofts mobilplatform Windows Phone 8, som bygger på det kommende Windows 8, der officielt bliver lanceret i oktober.

Recordere.dk skriver, at det formenlig bliver allerførste gang, en stor producent lancerer mobiler med Windows Phone 8, og derfor vil Microsoft måske holde deres eget event omkring samme tidspunkt – eller måske endda sammen med Nokia.

Hvis Microsoft vælger det første, vil virksomheden formentlig samtidig præsentere de Windows Phone 8-smartphones, der er angiveligt er på vej fra Samsung.

Det betyder med andre ord, at Microsoft formentlig kan vise nye smartphone-modeller frem fra to af Apples største konkurrenter – en uge før Apples nyheder bliver offentliggjort. Sikkert er det i hvert fald, at der bliver kamp til stregen om smartphone-forbrugernes gunst i efteråret.

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend