Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nemmere software til Canons nye printere

Den nye platform, kaldet My Image Garden, har blandt andet automatisk forslag og layout samt ansigtsgenkendelse.

Skrevet af / 09/08/2012 - 10:23
Nemmere software til Canons nye printere

Man er også kommet med en ny app, der gør det nemmere at udskrive fotos fra Facebook. Fra My Image Garden er der også adgang til Creative Park Premium, en tjeneste til at håndtere billeder fra bl.a. National Geographic og NASA, og udskriver dem som kort, kalender og lignende.Pixma MP30 er en alt-i-et budgetmodel med små dimensioner og en opløsning på 4800 dpi og udskrivningshastigheder på 7 sider i minuttet i monokrom og 4,8 i farver. Pris ca. 500 kroner.

Pixma MG2250 har et pladssparende design og udskriftshastighed på 8,4 sider per minut i sort/hvid, 4,8 i farver og 10×15 fotos på 44 sekunder. Pris ca. 500 kroner.

Pixma MG3250 har desuden Wifi og smartphone-app samt dobbeltsidet udskrivning. Den er også hurtigere med 9,2 sider per minut i sort/hvid og 5,0 i farver. Pris ca. 700 kroner.

Pixma MG4250 har en 6,2 cm farveskræm til udskrifter uden computer og mange tilslutninger. Pixma Cloud Link giver onlinefunktioner. Udskriftshastighed 9,9 sider per minut i sort/hvid, 5,7 i farver. Pris ca. 900 kroner

Alle til salg i september.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top