TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Nemmere software til Canons nye printere

Den nye platform, kaldet My Image Garden, har blandt andet automatisk forslag og layout samt ansigtsgenkendelse.

forfatter
Publiceret 09/08/2012 - 10:23

Man er også kommet med en ny app, der gør det nemmere at udskrive fotos fra Facebook. Fra My Image Garden er der også adgang til Creative Park Premium, en tjeneste til at håndtere billeder fra bl.a. National Geographic og NASA, og udskriver dem som kort, kalender og lignende.Pixma MP30 er en alt-i-et budgetmodel med små dimensioner og en opløsning på 4800 dpi og udskrivningshastigheder på 7 sider i minuttet i monokrom og 4,8 i farver. Pris ca. 500 kroner.

Pixma MG2250 har et pladssparende design og udskriftshastighed på 8,4 sider per minut i sort/hvid, 4,8 i farver og 10×15 fotos på 44 sekunder. Pris ca. 500 kroner.

Pixma MG3250 har desuden Wifi og smartphone-app samt dobbeltsidet udskrivning. Den er også hurtigere med 9,2 sider per minut i sort/hvid og 5,0 i farver. Pris ca. 700 kroner.

Pixma MG4250 har en 6,2 cm farveskræm til udskrifter uden computer og mange tilslutninger. Pixma Cloud Link giver onlinefunktioner. Udskriftshastighed 9,9 sider per minut i sort/hvid, 5,7 i farver. Pris ca. 900 kroner

Alle til salg i september.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend