Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nemmere at finde tabte ting med Samsung Galaxy SmartTag2

Skrevet af / 07/10/2023 - 15:32
Nemmere at finde tabte ting med Samsung Galaxy SmartTag2

Sporingstags, der gør det nemmere at finde tabte ting, har eksisteret i lang tid uden rigtig at vinde indpas. Så kom Apples Airtags, som pludselig fik folk til at få øjnene op for teknologien. Og nu går udviklingen fremad, med mange nyheder på vej. Det seneste er Samsung, der opdaterer sine SmartTags.

Den første model havde kun Bluetooth, hvilket begrænsede rækkevidden og kunne gøre det lidt besværligt at finde Tags’ene. Men så kom der en model med Ultra Wideband, som giver dig mulighed for at se, i hvilken retning Tag’en befinder sig. Det er meget bedre, men af ​​en eller anden ukendt årsag har Samsung aldrig promoveret den model særlig meget.

Under alle omstændigheder kommer nu version to i et nyt design. Et stort hul i Tag’en gør det meget nemmere at sætte den på nøgleringen, eller trække en snor igennem, og sætte den fast i en taske.

Foto: Samsung

Forbedret sporing

En forbedret “tabt-tilstand” giver en person, der finder en Tag, mulighed for at scanne den med deres mobiltelefon, og modtage ejerens kontaktoplysninger og en besked.

Tag’en har en rækkevidde på op til 120 meter, og en forbedret kompastilstand viser tydeligt afstanden og retningen til den. Du kan også bruge en Augmented Reality-tilstand, ved at bruge kameraet til at finde din tabte genstand.

Batteritiden er øget til 500 dage, hvilket er 50 procent bedre end den forrige model. Hvis du vil holde styr på et objekt i længere tid, kan du bruge energisparetilstanden, som giver 700 dages batterilevetid.

Pris og tilgængelighed

SmartTag 2 vil være tilgængelig i sort og hvid.

En enkelt koster 299 kr., og en 4-pak kommer til at koste 999 kr.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top