TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Næste iPad mini får bedre skærm

Kilder fra Asien hævder, at Apple vil fokusere på skærmteknologi og vægt, når næste generation af iPad skal lanceres til næste år.

forfatter
Publiceret 14/12/2012 - 15:56

Apples iPad mini er måske årets absolut fedeste gadget, men den krympede iPad har alligevel fået kritik for, at skærmen ikke er af retina-typen med høj opløsning som Apples andre håndholdte enheder, iPhone 4S, iPhone 5 og de to nyeste iPad-versioner.

Men skal man tro taiwanesiske Digitimes, så vil der blive rådet bod på det næste år, når iPad mini 2 – eller hvad den næste iPad mini nu kommer til at hedde – lanceres. Digitimes har informationerne fra diverse kilder i den del af branchen, som producerer skærmteknologi, og selvom det naturligvis ikke kan bekræftes fra officielt hold, så skulle den kommende iPad mini få en skærmopløsning på 2048 x 1536 pixels, hvilket svarer til skærmopløsningen på den nuværende iPad 3/iPad 4.

Stor iPad bliver lettere
I samme åndedrag vil Apple gøre den ”store” iPad lettere. Da iPad 3 blev lanceret i foråret var det en overraskelse af den negative slags, at vægten var steget fra 601 gram til 652 gram i forhold til den tidligere iPad 2, og det vil Apple altså også gøre noget ved nu. Digitimes hævder at vide, at Apple vil benytte en ny LED-teknologi, der kræver færre elementer for at drive den lysstærke og højoplyste retina-skærm, således at vægten og muligvis tykkelsen på en kommende iPad kan reduceres.

Rygter fra Digitimes skal altid tages med et gran salt, men mediet har tidligere demonstreret adgang til troværdige kilder, lige præcis når det gælder skærmteknologi. Det var blandt andet Digitimes, som forudså den første MacBook Pro med retina-display.

Kilde: 9to5mac.com

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend