Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Næste iPad mini får bedre skærm

Kilder fra Asien hævder, at Apple vil fokusere på skærmteknologi og vægt, når næste generation af iPad skal lanceres til næste år.

Skrevet af / 14/12/2012 - 15:56
Næste iPad mini får bedre skærm

Apples iPad mini er måske årets absolut fedeste gadget, men den krympede iPad har alligevel fået kritik for, at skærmen ikke er af retina-typen med høj opløsning som Apples andre håndholdte enheder, iPhone 4S, iPhone 5 og de to nyeste iPad-versioner.

Men skal man tro taiwanesiske Digitimes, så vil der blive rådet bod på det næste år, når iPad mini 2 – eller hvad den næste iPad mini nu kommer til at hedde – lanceres. Digitimes har informationerne fra diverse kilder i den del af branchen, som producerer skærmteknologi, og selvom det naturligvis ikke kan bekræftes fra officielt hold, så skulle den kommende iPad mini få en skærmopløsning på 2048 x 1536 pixels, hvilket svarer til skærmopløsningen på den nuværende iPad 3/iPad 4.

Stor iPad bliver lettere
I samme åndedrag vil Apple gøre den ”store” iPad lettere. Da iPad 3 blev lanceret i foråret var det en overraskelse af den negative slags, at vægten var steget fra 601 gram til 652 gram i forhold til den tidligere iPad 2, og det vil Apple altså også gøre noget ved nu. Digitimes hævder at vide, at Apple vil benytte en ny LED-teknologi, der kræver færre elementer for at drive den lysstærke og højoplyste retina-skærm, således at vægten og muligvis tykkelsen på en kommende iPad kan reduceres.

Rygter fra Digitimes skal altid tages med et gran salt, men mediet har tidligere demonstreret adgang til troværdige kilder, lige præcis når det gælder skærmteknologi. Det var blandt andet Digitimes, som forudså den første MacBook Pro med retina-display.

Kilde: 9to5mac.com

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

0
Lyd & Billede
Scroll to Top