Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

MWC 2024: OnePlus lancerer smart-ur med Google Wear OS 4.0

OnePlus Watch 2 skal kunne holde i op til 100 timer.

Skrevet af / 26/02/2024 - 16:26
MWC 2024: OnePlus lancerer smart-ur med Google Wear OS 4.0

Ifølge OnePlus bør man både kunne blæse og have mel i munden. I hvert når det gælder det nye OnePlus Watch 2, der både byder på en komplet pakke af Google-apps og trænings- og sundhedsmonitorering, men alligevel skal kunne holde dobbelt så længe som de fleste andre smart-ure på markedet, før man er nødt til at gribe til opladeren.

Helt op til 100 timer, lovede OnePlus på Mobile World Congress i Barcelona, da det nye smart-ur blev lanceret. Hemmeligheden bag den lange batteritid er angiveligt OnePlus’ egenudviklede såkaldte Dual-Engine Architecture. OnePlus Watch 2 har to processorer siddende under urskiven, Snapdragon W5 samt BES 2700 MCU, hvoraf førstnævnte kører Google Wear OS 4.0, og sidstnævnte kører et realtidsstyresystem, som tager sig af simple opgaver, der kører i baggrunden.

OnePlus Watch 2
OnePlus Watch 2 præsenteres på Mobile World Congress i Barcelona. (Foto: Peter Gotschalk)

Vi har foretaget betydelige opdateringer af Wear OS’ hybride interface for at understøtte nye funktioner, der kører på OnePlus’ Dual-Engine arkitektur,” siger John Renaldi, Senior Director of Product and Design, Wear OS by Google.

“Gennem dette samarbejde skifter OnePlus Watch 2 sømløst mellem motoren med lavt strømforbrug og motoren med høj ydeevne for at levere en funktionsrig, førsteklasses smart-ur-oplevelse med optimeret batterilevetid,” fortsætter han.

Og det er altså takket være denne særlige teknologiske løsning, samt urets 500 mAh batteri, at OnePlus Watch 2 skal være i stand til at fungere i op til 100 timer, fortalte OnePlus i Barcelona.

Træning og sundhed

OnePlus Watch 2 kommer med over 100 forskellige træningsprogrammer, der understøtter sportsgrene lige fra badminton til skisport. Og at gå tur med hunden er også en sportgren!

Smart-uret kan også overvåge brugerens nattesøvn, ligesom konstant monitorering af hjerterytmen giver brugeren indblik i, hvor stresset man er på ethvert givent tidspunkt.

Alle trænings- og sundhedsfunktioner synces med mobilen via app’en OHealth, som også anvendes sammen med talrige Oppo-produkter.

Google Wear OS 4.0

I modsætning til OnePlus’ første smart-ur, OnePlus Watch, understøtter efterfølgeren Wear OS 4.0, hvilket betyder, at OnePlus Watch 2 er fuldt integreret med alle Googles apps, herunder Maps, Wallet, Calendar og Google Assistant.

OnePlus Watch 2
OnePlus Watch 2 er første smart-ur fra OnePlus med Google Wear OS. (Foto: Peter Gotschalk)

Det betyder også, at OnePlus Watch 2 virker sømløst sammen med enhver Android-baseret smartphone – ikke kun mobiler fra OnePlus

Design

Hvis man mest går op i design og æstetik er der dog ingen tvivl om, at OnePlus Watch 2 egner sig særdeles godt som accessoire, hvis man i forvejen ejer en OnePlus-mobil.

Udseendet er inspireret af designsproget fra OnePlus 12-serien, og desuden kan uret prale af en urskive med 2.5D safirglas, mens selve uret er fremstillet af rustfrit stål.

Læs også OnePlus 12 går skridtet videre OnePlus 12 har meget at leve op til. Heldigvis lever den - næsten - op til forventningerne.

OnePlus Watch 2 er både IP68-certificeret, ligesom er stød- og vandtæt efter standarderne MIL-STD-810H og 5ATM.

OnePlus Watch 2
OnePlus Watch 2 fås bl.a. i farven Black Steel. (Foto: Peter Gotschalk)

Pris og tilgængelighed

OnePlus Watch 2 kan forudbestilles allerede nu og bliver tilgængeligt i butikkerne i begyndelsen af marts til en vejledende pris på 2.499 kroner. Uret fås i farverne Black Steel og Radiant Steel.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top