Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Motorola fejrer 100 millioner Moto’er

Fire kameraer, 6,4" skærm og to dages batteritid ligner opskriften på en dagligdags mobil, der klarer det meste.

Skrevet af / 10/02/2020 - 11:41
Motorola fejrer 100 millioner Moto’er

Motorola fejrer salget af 100 millioner moto g-smartphones på verdensplan med lanceringen af en mobil, der nok skal lægge lidt ekstra til salgstallet.

Den nye moto g8 power er udstyret med et batteri på hele 5.000 mAh, hvilket skulle sikre to dages reel brugstid. Der er fire kameraer: Et hovedkamera på 16 Mp, en vidvinkellinse, et zoomkamera samt en makro-optik. Og så selvfølgelig et selfie-kamera med Quad Pixel-teknologi.

Moto g8 power er skabt til at bringe dit yndlingsindhold til live med sine kraftige dual stereo-højttalere drevet af intelligent Dolby audio for en krystalklar lydoplevelse, skriver Motorola i en pressemeddelelse. Dine yndlingsfilm, serier og spil vil også komme til deres ret på den imponerende 6,4 tommers Max Vision-skærm, forsikrer mobilproducenten.

Processoren er en Snapdragon 665 octa-core med 4 GB RAM og 64 GB lagerplads. Ikke overvældende – vi er trods alt i økonomiklassen – men givetvis nok til det meste. Skærmopløsningen oplyses der ikke noget om.

Tilgængelighed og pris

Moto g8 power kan købes i Danmark fra den 5. marts til en vejledende pris på 1.999 kroner.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top