Mød Modbook – en Mac

Den ligner en tablet, men er egentlig en rå Mac pakket ind som en tablet med trykfølsom skærm.

Computeren er nemlig baseret på en MacBook Pro og kan konfigureres som en Mac. Med op til 2.9 GHz dobbeltkerne processor, 480 GB SSD-lagring, og 16 GB hukommelse.

Den så koster det. 4.800 US Dollar tak, og er kun tilgængelig i USA. Alternativt kan man holde sig til grundkonfigurationen, som starter på 3.500 USD. Men da med lige så meget lagringsplads som en iPad 3, 64 GB.

Skærmen er 13,3 tommer, akkurat som på en MacBook Pro. Og man kan styre to eksternt tilsluttede skærme fra Modbook´ens skærm, således at man udvider skrivebordet på skærmen endnu mere.

Så krydsningen mellem en tablet og en MacBook Pro er hverken billig eller let tilgængelig. Men den er specialbygget på ordre fra hver enkelt kunde og bruger en MacBook Pro som donormaskine for at lave en tablet lignende bærbar Mac.

Den kører Apples Mac OS X, som vist på billederne her, med alle fordelene det medfører af udvalg i software og kan leveres med Windows 7 installeret (via OS Xs Boot Camp), således at man kan boote det OS man ønsker.

Læs mere om Modbook her.

Les videre
Exit mobile version