Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

Mød Modbook – en Mac

Den ligner en tablet, men er egentlig en rå Mac pakket ind som en tablet med trykfølsom skærm.

Skrevet af / 08/10/2012 - 11:07
Mød Modbook – en Mac

Computeren er nemlig baseret på en MacBook Pro og kan konfigureres som en Mac. Med op til 2.9 GHz dobbeltkerne processor, 480 GB SSD-lagring, og 16 GB hukommelse.

Den så koster det. 4.800 US Dollar tak, og er kun tilgængelig i USA. Alternativt kan man holde sig til grundkonfigurationen, som starter på 3.500 USD. Men da med lige så meget lagringsplads som en iPad 3, 64 GB.

Skærmen er 13,3 tommer, akkurat som på en MacBook Pro. Og man kan styre to eksternt tilsluttede skærme fra Modbook´ens skærm, således at man udvider skrivebordet på skærmen endnu mere.

Så krydsningen mellem en tablet og en MacBook Pro er hverken billig eller let tilgængelig. Men den er specialbygget på ordre fra hver enkelt kunde og bruger en MacBook Pro som donormaskine for at lave en tablet lignende bærbar Mac.

Den kører Apples Mac OS X, som vist på billederne her, med alle fordelene det medfører af udvalg i software og kan leveres med Windows 7 installeret (via OS Xs Boot Camp), således at man kan boote det OS man ønsker.

Læs mere om Modbook her.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top