TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Mød Modbook – en Mac

Den ligner en tablet, men er egentlig en rå Mac pakket ind som en tablet med trykfølsom skærm.

forfatter
Publiceret 08/10/2012 - 11:07

Computeren er nemlig baseret på en MacBook Pro og kan konfigureres som en Mac. Med op til 2.9 GHz dobbeltkerne processor, 480 GB SSD-lagring, og 16 GB hukommelse.

Den så koster det. 4.800 US Dollar tak, og er kun tilgængelig i USA. Alternativt kan man holde sig til grundkonfigurationen, som starter på 3.500 USD. Men da med lige så meget lagringsplads som en iPad 3, 64 GB.

Skærmen er 13,3 tommer, akkurat som på en MacBook Pro. Og man kan styre to eksternt tilsluttede skærme fra Modbook´ens skærm, således at man udvider skrivebordet på skærmen endnu mere.

Så krydsningen mellem en tablet og en MacBook Pro er hverken billig eller let tilgængelig. Men den er specialbygget på ordre fra hver enkelt kunde og bruger en MacBook Pro som donormaskine for at lave en tablet lignende bærbar Mac.

Den kører Apples Mac OS X, som vist på billederne her, med alle fordelene det medfører af udvalg i software og kan leveres med Windows 7 installeret (via OS Xs Boot Camp), således at man kan boote det OS man ønsker.

Læs mere om Modbook her.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend