Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Mobiloplader og lommelygte i ét

Flash Magicstick fra Powerocks er en nødoplader til din mobil, som ikke bare er formet som en lommelygte. Det ER en lommelygte!

Skrevet af / 16/12/2013 - 17:18
Mobiloplader og lommelygte i ét

Der findes nu så meget tilbehør til opladning til mobilen, at man kan tænke lidt over, hvor gode batterier man havde haft, hvis producenterne i stedet brugte alle ressourcerne på selve batterikapaciteten.

Nyeste skud på ”må eje”-stammen af produkter til mobilen er en bærbar lader som også fungerer som en lille lommelygte.

Hvorfor man har brug for en lommelygte og oplader i et og samme produkt, hopper pressemeddelelsen let og elegant henover. Derfor er vi nødt til at gætte. Måske de tænker, at man er ude om natten eller oplever strømafbrydelse, og man derfor ikke kan finde mobilen som er så vigtig at lade?

Mere nærliggende er det måske at erstatte nødlommelygten i bilen med én, som også kan oplade mobilen. Da er spørsmålet i givet fald, hvor godt laderen holder på strømmen mellem opladningerne.
Denne oplader har en batterikapacitet på 3.000 mAh, hvilket rækker til 1-2 ladninger af en smartphone. Den har to USB-indgange, hvoraf den ene er af typen mikro-USB.

Pris: 369 kr

komplett.dk

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

0
Lyd & Billede
Scroll to Top