TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Mi Band 7 får en Pro-variant

Med Mi Band 7 Pro byder Xiaomi på forandringer på både yder- og indersiden.

forfatter
Publiceret 10/07/2022 - 11:38

Rent udseendemæssigt adskiller Mi Band 7 Pro sig fra Mi Band 7, ved at det snarere ligner et smart-ur end et aktivitetsarmbånd. Det har en 1,64 tommers rektangulær AMOLED-skærm med en opløsning på 280 × 456 pixels. Selve indfatningen på skærmen fås i sort eller guld, og er du typen, der ynder forandring, er der mulighed for at vælge armbånd i flere forskellige farver såsom Stretch Blue, Meditation Green, Night Leap Black, Joy Live Pink, Vitality Orange og Resting White.

Og skulle det ikke være nok, er der også to specialudgaver: Monet Gray og Van Gogh Green.

tempFileForShare 20220709 170547 2
Indfatningen på skærmen fås i sort eller guld, og der er et hav af farver på armbåndet at vælge imellem. (Foto: Xiaomi)

Den største nyhed er den dedikerede GPS-modtager, som understøtter global navigation, eller GNSS, så armbåndet fungerer de fleste steder i verden. Det betyder også, at du ikke behøver at have mobilen med dig for at registrere din træning. Mi Band 7 Pro skal angiveligt have NFC til trådløs betaling.

Her er 117 forskellige sportstilstande at vælge imellem, og foretrækker du at løbe, er der forskellige specifikke løbetilstande.

Traditionelle helbredsfunktioner såsom pulsmåling og registrering af ilttilførsel og søvn er der også.

Mi Band 7 Pro siges at have en hårdførhed på 5ATM, hvilket betyder, at det kan tages med i bad eller på en svømmetur. Ifølge Xiaomi har armbåndet 12 dages batteritid ved normal brug og seks dage, hvis du bruger det fuldt ud hele tiden. Armbåndet har sågar en ambient light-sensor, som giver automatisk justering af lysstyrken.

Præcis som på Smart Band 7 er der en Always-on-display-tilstand, som kan tilpasses forskellige urskiver, der skal matche de udskiftelige armbånd.

Pris og tilgængelighed: Smart Band 7 Pro

I skrivende stund er det usikkert, om vi vil kunne finde Mi Band 7 Pro på det nordiske marked, og hvad prislappen vil lande på. Men et gæt er, at det bliver en tand under 1000 kroner.

Skriv en kommentar

forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
God startmodel Et smart-ur til børn, som også er en mobiltelefon. Skræddersyet til at passe til både børnenes og forældrenes behov.
Apple lancerer ny streaming-tjeneste Den nye tjeneste har fokus på klassisk musik.
Remarkable 2 får endelig tastatur Tastatur og etui i ét.
3D er tilbage! Selvom kalenderen viser 2023 og ikke 2010, forsøger kinesiske ZTE sig med en ny tablet med brillefri 3D-skærm.
Løbere får nu Amoled-teknologi Forerunner 265 og Forerunner 965 sportsurene - de nyeste modeller i Forerunner-serien - er designet af løbere, til løbere. Og nu ser det ud til, at løberne er sultne efter Amoled-teknologi.
Følg Lyd & Billede