TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Mi Band 7 får en Pro-variant

Med Mi Band 7 Pro byder Xiaomi på forandringer på både yder- og indersiden.

forfatter
Publiceret 10/07/2022 - 11:38

Rent udseendemæssigt adskiller Mi Band 7 Pro sig fra Mi Band 7, ved at det snarere ligner et smart-ur end et aktivitetsarmbånd. Det har en 1,64 tommers rektangulær AMOLED-skærm med en opløsning på 280 × 456 pixels. Selve indfatningen på skærmen fås i sort eller guld, og er du typen, der ynder forandring, er der mulighed for at vælge armbånd i flere forskellige farver såsom Stretch Blue, Meditation Green, Night Leap Black, Joy Live Pink, Vitality Orange og Resting White.

Og skulle det ikke være nok, er der også to specialudgaver: Monet Gray og Van Gogh Green.

tempFileForShare 20220709 170547 2
Indfatningen på skærmen fås i sort eller guld, og der er et hav af farver på armbåndet at vælge imellem. (Foto: Xiaomi)

Den største nyhed er den dedikerede GPS-modtager, som understøtter global navigation, eller GNSS, så armbåndet fungerer de fleste steder i verden. Det betyder også, at du ikke behøver at have mobilen med dig for at registrere din træning. Mi Band 7 Pro skal angiveligt have NFC til trådløs betaling.

Her er 117 forskellige sportstilstande at vælge imellem, og foretrækker du at løbe, er der forskellige specifikke løbetilstande.

Traditionelle helbredsfunktioner såsom pulsmåling og registrering af ilttilførsel og søvn er der også.

Mi Band 7 Pro siges at have en hårdførhed på 5ATM, hvilket betyder, at det kan tages med i bad eller på en svømmetur. Ifølge Xiaomi har armbåndet 12 dages batteritid ved normal brug og seks dage, hvis du bruger det fuldt ud hele tiden. Armbåndet har sågar en ambient light-sensor, som giver automatisk justering af lysstyrken.

Præcis som på Smart Band 7 er der en Always-on-display-tilstand, som kan tilpasses forskellige urskiver, der skal matche de udskiftelige armbånd.

Pris og tilgængelighed: Smart Band 7 Pro

I skrivende stund er det usikkert, om vi vil kunne finde Mi Band 7 Pro på det nordiske marked, og hvad prislappen vil lande på. Men et gæt er, at det bliver en tand under 1000 kroner.

forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nye smart-ure fra Samsung med fokus på sundhed Den nye Galaxy Watch5-serie skal bl.a. muliggøre mere indsigtsfuld søvnregistrering.
Samsung opgraderer sine foldbare mobiler De to foldbare mobiler kommer bl.a. med lynhurtig processor, og Galaxy Z Fold 4 får kamera fra Galaxy S22-serien.
En opgraderet nedgradering OnePlus 10T er en god mobiltelefon, men hold tungen lige i munden. Der følger et par kompromisser med i pakken.
Stor ståhej for ingenting Kan en smartphone være modig, varm og sjælfuld?
En lille stang dynamit Zenfone 9 giver alle mærkevaremobilerne baghjul med en ydelse i high-end-klassen til premiumpris. Og kameraet er vildt.
Slut med Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nu officielt bekræftet, at alle modeller i den kommende Samsung Galaxy S23-serie udelukkende kommer med Snapdragon-processorer under skærmen. Exynos er droppet.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend