TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Mere Xperia fra Sony

Sony kommer med Android-mobilerne Xperia J, T og V samt tablet Xperia Tablet S.

forfatter
Publiceret 04/09/2012 - 11:33

Som om det ikke var kompliceret nok at holde styr på Sonys kortfattede modelnavne, så supplerer man nu alfabetet med modellerne Xperia J, T og V.Den mest interessante er nok den vandtætte Xperia V. Den siges at have det højeste niveau af vandtæthed blandt smartphones, hvilket indebærer 30 minutter på en meter dybt vand. Skærmen er 4,3 tommer med 1280 x 720 HD-opløsning, og kameraet er på 13 megapixel. På indersiden findes en dual core processor på 1,5 GHz og 8 GB hukommelse. Den kommer i sort, rosa og hvid med Android 4.0 installeret.Xperia T er en prisvenlig model, som stadig har 4,3 tommers HD-skærm med 1280 x 720 pixels og 13 megapixel kamera. Hukommelsen ligger på 16 GB, og også her sidder der en dual core 1,5 GHz processor indeni.

Budgetmodellen Xperia J nøjes med en 4 tommer skærm med mere beskedne 480 x 854 pixels, et kamera på 5 megapixels og 4 GB hukommelse. Processoren er noget langsommere med 1 GHz.Sony kommer også med sin nye tablet, Tablet S, som nu indgår i Xperia-serien. Ligesom tidligere Sony Tablet S har den en lidt usædvanlig form med en tykkere overdel. Vi slipper dog for plastic, for nu er den bygget i aluminium og er desuden stænksikker. På indersiden findes en kraftfuld quad-core Nividia Tegra 3 processor, som kører Android 4, og skærmen er på 9,4 tommer med HD-opløsning. Blandt tilbehøret findes et tastatur.

Læs om vores første indtryk af Xperia Tablet S.

Priser og salgsdatoer kendes endnu ikke. Dog oplyser Sonys PR-bureau i en email, at Xperia T ikke bliver lanceret på det danske marked. De andre modeller kommer i Q4.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend