Nyhed

Med 125W oplader Oppo en mobil til 100% på 20 minutter

Oppos "flash charge" oplader et 4000 mAh batteri fra 0 til 41% på fem minutter.
forfatter

Den kinesiske mobilproducent Oppo har samme ejer som OnePlus, og det er ikke sjældent, at ny teknologi fra Oppo-mobiler senere finder vej til OnePlus’ nyeste modeller.

I givet har vi måske noget at glæde os til her i Danmark, hvor OnePlus efterhånden har bidt sig fast i markedet.

Oppo har nemlig i dag lanceret en kablet oplader med 125W såkaldt Flash Charge. Samtidig er firmaet klar med en 65W trådløs oplader.

Oppos nye 65W trådløse AirVOOC-lader. (Foto: Oppo)

I et tweet indeholdende en video (se herunder) demonstrerer Oppo, hvor hurtigt den nye lader kan oplade en smartphone med 4000 mAh batteri – og hvordan temperaturen udvikler sig under opladningen. Opladningen fra 0 til 100% tager i alt 20 minutter, mens Flash Charge kun skal bruge fem minutter på at oplade batteriet fra 0 til 41%!

Hele ti sensorer samt en sikring sørger for, at temperaturen ikke stiger for meget. Selve opladningen sker via tre parallelle ladebaner, så belastningen af batteriet fordeles over flere zoner.

(Foto: Oppo)

Den nye trådløse AirVOOC-lader skal bruge en halvanden time på at oplade det samme 4000 mAh batteri. Præcis som OnePlus’ trådløse 30W Warp Charge 30 er Oppos nye oplader bagudkompatibel med Qi-standarden, så den også kan oplade mobiler, der ikke understøtter den nye Flash Charge-standard.

Oppo har endnu ikke lanceret en smartphone, som understøtter den nye opladningsteknologi.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Og de har vist lige købt mange aktier i flere batteri virksomheder da de regner med at salget at batterier vil stige voldsomt 😉

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.