data-srcset

Måske markedets mest geniale mobilgreb

Mobilgrebet Ohsnap Grip blev finansieret på kun 30 minutter på Kickstarter. Og det ser rimelig smart ud.

Efterhånden som mobiltelefonerne bliver større, bliver det også sværere at betjene dem med én hånd, og man ender ofte i situationer, hvor det er let at tabe telefonen. Især når man skal holde den op og tage en selfie.

Derfor er der mange, der har købt et greb, f.eks. det pucklignende teleskopiske PopSocket, der klistres bag på telefonen. Det kan til nød også bruges som stativ, når man skal se film eller andet indhold.

Ohsnap Grip rager meget mindre ud end PopSocket. (Foto: Ohsnap)

Problemet med PopSocket er, at “pucken” rager meget ud på bagsiden, så mobilen bliver upraktisk at have i lommen og derfor må være i en taske. Og hvis man har en stor mobiltelefon, er det naturligt at sætte PopSocket fast på den nederste del af bagsiden, hvilket får telefonen til at vælte, hvis man prøver at bruge det som stativ.

Det er præmisset for Ohsnap Grip. Som også kan en hel del andet.

Mobilgrebet Ohsnap Grip kan også bruges som stander. (Foto: Ohsnap)

Virker meget anvendeligt

For det første rager grebet næsten ikke ud, når det ikke er i brug. For det andet stikker du fingeren ind i en løkke, hvilket gør det meget usandsynligt, at telefonen falder på jorden, uanset hvilken position du holder den i.

Desuden kan grebet vrides, så det fungerer, uanset om du holder telefonen lodret eller vandret.

Fungerer også som vertikal stander. (Foto: Ohsnap)

Den mest geniale funktion er imidlertid, at grebet er magnetisk. Det betyder, at mobilen kan fastgøres til køleskabe, fitnessudstyr og andre overflader af metal, så man får hænderne fri. Og hvis du har en magnetisk holder på instrumentbrættet i bilen, behøver du ikke en ekstra metalskive på bagsiden af telefonen for at sætte den fast.

annonce
Ohsnap Grip kan sættes fast på magnetiske overflader. (Foto: Ohsnap)

Magnetisk trådløs oplader

Desuden tilbydes opladeren Snapcharge, en 15 watt trådløs, magnetisk hurtigoplader. Også den kan fæstes til metalliske overflader, og Ohsnap-grebet kan så fæstes til den. Ekstra smart i bilen, så du kan lade telefonen op, mens du navigerer efter GPS, uden at skulle rode efter ladekablet.

annonce

I den særdeles uspændende kategori mobilgreb er det her afgjort det sejeste, vi har set indtil videre.

Du kan forudbestille Ohsnap Grip, med eller uden Snapcharge, her.

Ohsnap Grip på iPhone 11 Pro. (Foto: Ohsnap)

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Læs også

 data-srcset

Genialt mobilgreb

Mobilgrebet Ohsnap Grip blev finansieret på kun 30 minutter på Kickstarter. Og det ser rimelig smart ud.