Måske markedets mest geniale mobilgreb

Mobilgrebet Ohsnap Grip blev finansieret på kun 30 minutter på Kickstarter. Og det ser rimelig smart ud.
Annonce
Annonce
forfatter

Efterhånden som mobiltelefonerne bliver større, bliver det også sværere at betjene dem med én hånd, og man ender ofte i situationer, hvor det er let at tabe telefonen. Især når man skal holde den op og tage en selfie.

Derfor er der mange, der har købt et greb, f.eks. det pucklignende teleskopiske PopSocket, der klistres bag på telefonen. Det kan til nød også bruges som stativ, når man skal se film eller andet indhold.

Ohsnap Grip rager meget mindre ud end PopSocket. (Foto: Ohsnap)

Problemet med PopSocket er, at “pucken” rager meget ud på bagsiden, så mobilen bliver upraktisk at have i lommen og derfor må være i en taske. Og hvis man har en stor mobiltelefon, er det naturligt at sætte PopSocket fast på den nederste del af bagsiden, hvilket får telefonen til at vælte, hvis man prøver at bruge det som stativ.

Det er præmisset for Ohsnap Grip. Som også kan en hel del andet.

Mobilgrebet Ohsnap Grip kan også bruges som stander. (Foto: Ohsnap)

Virker meget anvendeligt

For det første rager grebet næsten ikke ud, når det ikke er i brug. For det andet stikker du fingeren ind i en løkke, hvilket gør det meget usandsynligt, at telefonen falder på jorden, uanset hvilken position du holder den i.

Desuden kan grebet vrides, så det fungerer, uanset om du holder telefonen lodret eller vandret.

Fungerer også som vertikal stander. (Foto: Ohsnap)

Den mest geniale funktion er imidlertid, at grebet er magnetisk. Det betyder, at mobilen kan fastgøres til køleskabe, fitnessudstyr og andre overflader af metal, så man får hænderne fri. Og hvis du har en magnetisk holder på instrumentbrættet i bilen, behøver du ikke en ekstra metalskive på bagsiden af telefonen for at sætte den fast.

Ohsnap Grip kan sættes fast på magnetiske overflader. (Foto: Ohsnap)

Magnetisk trådløs oplader

Desuden tilbydes opladeren Snapcharge, en 15 watt trådløs, magnetisk hurtigoplader. Også den kan fæstes til metalliske overflader, og Ohsnap-grebet kan så fæstes til den. Ekstra smart i bilen, så du kan lade telefonen op, mens du navigerer efter GPS, uden at skulle rode efter ladekablet.

I den særdeles uspændende kategori mobilgreb er det her afgjort det sejeste, vi har set indtil videre.

Du kan forudbestille Ohsnap Grip, med eller uden Snapcharge, her.

Ohsnap Grip på iPhone 11 Pro. (Foto: Ohsnap)

/ registrér dig for at læse denne artikel gratis

Jeg accepterer Lyd & Billedes Vilkår og betingelser. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve og information. Dette kommer kun et par gange om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Bekræft venligst inden tilmelding

Fortsæt med Google

eller tilmeld dig via e-mail

Glemt adgangskode? Indtast venligst din e-mailadresse. Du vil modtage en mail med et link til at lave en ny adgangskode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Annonce
Annonce

Læs også

Volvos første elbil har alt, hvad der skal til for at blive en bestseller, men der er et par ting, man skal være opmærksom på.
Volkswagens elektriske fanebærer efter e-Golf har meget at bevise. ID.3 tilbyder meget godt, men er ikke fri for børnesygdomme.
Hvis Hyundai Kona Electric er lidt hverdagsagtig, så er lyden fra musikanlægget det stik modsatte. Elbilen har også alt, hvad man kan forvente af moderne faciliteter.
Efter en tur i Honda e virker det meste andet gammeldags.
I går havde den nye kompakt-SUV Mercedes-Benz EQA officiel verdenspremiere. Se video fra lanceringen her!
Kan det blive det næste store inden for billyd?
Renaults ikoniske minibil bliver elektrisk, men du må vente på den.
Nye smart-låse, som du kan snakke til - og som kan tale med dine andre smart-enheder.
Får øget rækkevidde og bedre plads.
Streaming-forstærker, der kan alt, hvad man kan tænke sig, og lidt til.
I går havde den nye kompakt-SUV Mercedes-Benz EQA officiel verdenspremiere. Se video fra lanceringen her!
Gør dig klar til endnu hurtigere trådløst internet: Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første router med Wi-Fi 6E!
I dag indsættes Joe Biden som USA’s 46. præsident, og amerikanerne, verdenen og den frie presse kan lægge et fire år langt mareridt bag sig.
Så meget lyd som muligt fra små kabinetter.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
Streaming-giganten har sikret sig Gal Gadots næste film.
Under CES 2021 viste Razer en gaming-stol frem med udrullelig OLED-skærm! Mon den også kan give massage?
Engang var jagten på den bedste lyd enhver ung mands hobby. Nu foretrækker de fleste at nyde musikken som baggrunds-underholdning. De gamle dage vender aldrig tilbage. Men nutiden ligner lidt alligevel.
De mest eksklusive surround-processorer fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får langt om længe sidste skrig inden for videokort. Bl.a. med 8K.