Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Trænings-apps

Trænings-apps viser dig, hvordan du præsterer, til at holde styr på dine fremskridt og hjælpe dig med at holde motivationen oppe.

Skrevet af / 22/05/2014 - 15:44
Trænings-apps

runkeeper

RunKeeper
Android, iOS – gratis

Efter at du har fortalt den, hvilken aktivitet du går i gang med, logger den ved hjælp af GPS, hvor langt du er kommet, og hvor hurtigt du har bevæget dig, og udregner din kalorieforbrænding. Et kort viser din rute, og det er let at gemme eller dele dine aktiviteter. Hvis du betaler lidt penge, kan du få rådgivning og hjælp til motivation, måle dine fremskridt og være med i fællesskabet for at få træningsråd og lidt opmuntring. Understøttes af Jawbone UP.

 

myfitnesspal

MyFitnessPal
Android, iOS, WP – gratis

Lidt mere fokuseret på, hvad du stopper i dig, end hvad du forbrænder, men den kan kobles med andre tjenester, der er mere beregnet på træning. En fordel er, at den er meget bedre end andre til at beregne kalorieindtag via en database med madretter, også selv om udgangspunktet er Amerika. Men frem for alt er der et rigtig godt forum, hvor du kan få råd og opmuntring. Understøttes bl.a. af Fitbit og Jawbone UP smart-armbånd.

 

endomondo

Endomondo Sports Tracker
Android, iOS, WP – 40 kroner

På websitet kan du logge dine træningsresultater, udfordre dine venner og få analyser af, hvordan du præsterer. Fordi den kan køre på så mange forskellige enheder, er der millioner af brugere at få råd og opmuntring fra. Med premium-abonnementet kan du få træningsplaner, detaljerede analyser og rekorder. Der følger et prøveabonnement med, hvis man køber Jabra Sport Wireless+ sportshøretelefoner. Understøttes bl.a. af Fitbit smart-armbånd.

 

mapmyfitness

MapMyFitness
Android, iOS, WP – gratis

Denne app minder om RunKeeper, idet den logger tid og distance, viser turen på et kort og beregner, hvor mange kalorier du har forbrændt. Den holder også styr på, hvor godt du præsterer. Hvis du fortæller den, hvad du spiser, kan den endda holde rede på, hvor mange kalorier du har indtaget, og hjælpe dig med et eventuelt vægttab. Selvfølgelig er der også en website med bl.a. forslag til løberuter. Understøttes bl.a. af Jawbone UP smart-armbånd.

 

fitstar

FitStar
iOS – Gratis

FitStar siges at være en personlig træner i din smartphone. Til forskel fra de fleste fitness-apps, der er beregnet på løb eller lignende, så handler den her om workout. Du angiver dine mål, som kan være vægttab, kondition eller muskelopbygning, og så får du et program, der tilpasser sig efter dine fremskridt. Du får også videoinstruktioner, der kan vises på Apple TV. Bemærk, at mens app’en er gratis, så koster medlemskabet 50 dollars om året. Understøttes af Jawbone UP og Fitbit smart-armbånd.

 

moves

Moves
iOS – 20 kroner

Moves er en app, der minder om et smart-armbånd, da det er meningen, at du altid skal have den kørende. Den genkender nemlig automatisk gang, løb og cykling, og viser dig derefter en tidslinje for, hvor du har været, og hvordan du har bevæget dig. Du kan også tilføje en lang række andre aktiviteter manuelt. App’en bruger GPS, accelerometer og netværk til at holde styr på dig og tælle antallet af skridt osv., og kan udnytte M7-processoren i iPhone 5S.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top