Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Lyd & Billede nu som digitalt magasin

Fra og med i dag kan du læse Danmarks største magasin om gadgets og forbrugerelektronik på din tablet.

Skrevet af / 10/04/2014 - 16:27
Lyd & Billede nu som digitalt magasin

Lyd & Billede er udkommet i Danmark siden 2003 (frem til 2012 under navnet GEAR) og sammen med vores søstermagasiner i Norge og Sverige er vi Nordens største medie om gadgets og elektronik til hjemmet. Det vil vi gerne fortsætte med at være – også i fremtiden – og blandt andet derfor udkommer Lyd & Billede i dag for første gang i en digital udgave til iPad og Android.

Forsiden på den første digitale udgave af Lyd & Billede. Kan hentes GRATIS nu i App Store og Google Play.
Forsiden på den første digitale udgave af Lyd & Billede. Kan hentes GRATIS nu i App Store og Google Play.

Interaktiv digitaludgave
Selvfølgelig kan vi noget andet med den digitale udgave, end vi kan med det trykte magasin eller her på lydogbillede.dk. Der er plads til meget mere “rigt” indhold som f.eks. videoindslag og gallerier, og den digitale udgave er også langt mere interaktiv, end det af gode grunde er muligt med et magasin, som består af tryksværte på papir.

iPad_Flare_DK_web

Omvendt er den digitale udgave stadig et magasin. Altså ikke bare løsrevne artikler, der drypvis publiceres på en hjemmeside, men et samlet hele, der f.eks. kan have et gennemgående tema. Som når vi i næste måneds udgave fokuserer på fitness og træning, og bl.a. tester både in-ear høretelefoner til løbeturen og smarte armbånd med apps, der holder øje med dine daglige aktiviteter og hjælper dig med at nå dine træningsmål.

Kort sagt er den digitale udgave et supplement til vores to allerede eksisterende produkter. Papirudgaven kommer til at eksistere mange år endnu, og vi vil blive ved med at publicere nyheder og tests på vores gratis websted. Men med Lyd & Billede til iPad og Android har vi fået et tredje ben, som giver os en ny måde at formidle og præsentere vores indhold på. Både til gamle og måske helt nye læsere. Det er vi, i al beskedenhed, ret begejstrede over!

Den digitale udgave af Lyd & Billede er vertikal. Blandt andet fordi det er det mest velegnede format til Android-tablets.
Den digitale udgave af Lyd & Billede er vertikal. Blandt andet fordi det er det mest velegnede format til Android-tablets.

Næsten gratis!
Vi har valgt, at den digitale udgave som udgangspunkt skal koste penge. Præcis hvor mange afhænger af, om du læser magasinet på iPad eller en Android-tablet, og hvis du bruger iPad, har du også mulighed for at tegne et digitalt abonnement, hvilket gør hvert nyt nummer af bladet billigere, end hvis du køber dem enkeltvis.

Men det med betaling gælder kun den nyeste udgave af det digitale magasin. For vi har også besluttet, at alle numre af det digitale magasin – altså lige bortset fra det allernyeste – skal være gratis! Du kan altså sagtens læse alle de digitale udgaver af magasinet, uden at det behøver at koste dig en krone, bare du er lidt tålmodig.

Særligt tilbud!
Sidst, men ikke mindst, er den første digitale udgave, april-nummeret af Lyd & Billede som netop er udkommet i dag, GRATIS. Dette tilbud gælder ti dage fra og med i dag. Altså frem til den 19. april.

Du kan hente app’en i Apples App Store eller til Android i Google Play.

QR kode til Lyd & Billede på Google Play.
QR kode til Lyd & Billede på Google Play.
QR kode til Lyd & Billede i App Store.
QR kode til Lyd & Billede i App Store.

 

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top