TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

LG’s super smartphone med 4G snart til Danmark

LG Optimus G kommer med quad core-processor, 4G/LTE og 4,7” IPS display.

forfatter
Publiceret 15/02/2013 - 15:02

Mens vi endnu kun spekulerer omkring de kommende Android-topmodeller fra HTC og Samsung, er andre producenter kommet dem i forkøbet. I forgårs var det Sony, som meldte klar med Sony Xperia Z, og nu har LG lanceret Optimus G, der er klar i de danske butikker allerede den 27. februar!

Telefonen kommer med specifikationer, som ikke adskiller sig meget fra, hvad vi forventer os af HTC One og Samsung Galaxy S IV. Herunder en 1,5 GHz quad core-processor, 4,7” display, 13 MP kamera og 4G/LTE.

LG lader dog til at have gjort et hæderligt forsøg på at få flagskibsmodellen til at skille sig ud fra mængden ved at give den en række særlige funktioner, som ved første øjekast lyder spændende. Det sker først og fremmest via noget, som LG kalder ”cross-tasking”. Mens multitasking indebærer at have gang i flere applikationer på samme tid, betyder cross-tasking at brugeren kan anvende applikationerne simultant. Blandt Cross-tasking-funktionerne er blandt andet:

QSlide: Tillader brugeren at anvende to programmer eller funktioner simultant på skærmen ved hjælp af transparente lag. Eksempelvis kan brugeren skrive en sms-besked og samtidig se video eller skrive mail og have overblik over det hele på samme skærmbillede.

Live Zooming: Med Live Zooming kan brugeren zoome ind og ud i billedet, selv mens videoen afspilles. For eksempel kan man zoome ind på et vejskilt for at identificere placeringen for optagelsen.

Dual Screen-Dual Play: Funktionen tillader brugeren at vise forskelligt indhold på forskellige skærme. Eksempelvis kan en præsentation vises på et tv, mens Optimus G viser de medfølgende præsentationsnoter.

Icon Personalizer: Funktionen indebærer, at brugeren kan tilpasse ikoner ved at redigere deres størrelse og tilføje billeder, så de mest brugte applikationer bliver mere synlige og let tilgængelige.

05411571-photo-lg-optimus-g

Pris og tilgængelighed
LG Optimus G bliver tilgængelig i Norden fra og med den 27. februar 2013 til en cirkapris på 3.600 kroner inklusiv moms.

Her er de nøjagtige specifikationer:

  • Operativsystem: Android 4.1 Jelly Bean
  • Processor: Qualcomm APQ 8064 Snapdragon S4 Pro 1.5 GHz Quad core
  • Skærm: 4,7″, 1280×768
  • Hukommelse: 2 GB
  • Lager: 32 GB
  • Tilslutninger: Wi-Fi (b/g/n), BT 4.0, USB 2.0, DLNA, HDMI, NFC
  • Mål: 131.9 x 68.9 x 8.45 mm
  • Vægt: 145 g
  • Batteri: 2.100 mAh

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend