Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

LG’s super smartphone med 4G snart til Danmark

LG Optimus G kommer med quad core-processor, 4G/LTE og 4,7” IPS display.

Skrevet af / 15/02/2013 - 15:02
LG’s super smartphone med 4G snart til Danmark

Mens vi endnu kun spekulerer omkring de kommende Android-topmodeller fra HTC og Samsung, er andre producenter kommet dem i forkøbet. I forgårs var det Sony, som meldte klar med Sony Xperia Z, og nu har LG lanceret Optimus G, der er klar i de danske butikker allerede den 27. februar!

Telefonen kommer med specifikationer, som ikke adskiller sig meget fra, hvad vi forventer os af HTC One og Samsung Galaxy S IV. Herunder en 1,5 GHz quad core-processor, 4,7” display, 13 MP kamera og 4G/LTE.

LG lader dog til at have gjort et hæderligt forsøg på at få flagskibsmodellen til at skille sig ud fra mængden ved at give den en række særlige funktioner, som ved første øjekast lyder spændende. Det sker først og fremmest via noget, som LG kalder ”cross-tasking”. Mens multitasking indebærer at have gang i flere applikationer på samme tid, betyder cross-tasking at brugeren kan anvende applikationerne simultant. Blandt Cross-tasking-funktionerne er blandt andet:

QSlide: Tillader brugeren at anvende to programmer eller funktioner simultant på skærmen ved hjælp af transparente lag. Eksempelvis kan brugeren skrive en sms-besked og samtidig se video eller skrive mail og have overblik over det hele på samme skærmbillede.

Live Zooming: Med Live Zooming kan brugeren zoome ind og ud i billedet, selv mens videoen afspilles. For eksempel kan man zoome ind på et vejskilt for at identificere placeringen for optagelsen.

Dual Screen-Dual Play: Funktionen tillader brugeren at vise forskelligt indhold på forskellige skærme. Eksempelvis kan en præsentation vises på et tv, mens Optimus G viser de medfølgende præsentationsnoter.

Icon Personalizer: Funktionen indebærer, at brugeren kan tilpasse ikoner ved at redigere deres størrelse og tilføje billeder, så de mest brugte applikationer bliver mere synlige og let tilgængelige.

05411571-photo-lg-optimus-g

Pris og tilgængelighed
LG Optimus G bliver tilgængelig i Norden fra og med den 27. februar 2013 til en cirkapris på 3.600 kroner inklusiv moms.

Her er de nøjagtige specifikationer:

  • Operativsystem: Android 4.1 Jelly Bean
  • Processor: Qualcomm APQ 8064 Snapdragon S4 Pro 1.5 GHz Quad core
  • Skærm: 4,7″, 1280×768
  • Hukommelse: 2 GB
  • Lager: 32 GB
  • Tilslutninger: Wi-Fi (b/g/n), BT 4.0, USB 2.0, DLNA, HDMI, NFC
  • Mål: 131.9 x 68.9 x 8.45 mm
  • Vægt: 145 g
  • Batteri: 2.100 mAh
Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top