Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

LG’s Note-konkurrent til Danmark

Samsungs underlige blanding mellem en smartphone og en tablet-computer, Samsung Galaxy Note, får nu en konkurrent på det danske marked. Sig pænt goddag til LG Optimus Vu.

Skrevet af / 28/08/2012 - 13:02
LG’s Note-konkurrent til Danmark

LG Optimus Vu er med sin skærm på 5” i 4:3-format en smule mindre end sin konkurrent, Samsung Galaxy Note, som har en skærm på 5,3”. Samsung kan også prale med større skærmopløsning på 1280 x 800 pixels, mens LG Optimus Vu må nøjes med 1024 x 768 pixels. Til gengæld er LG’s hybrid-produkt med sine 168 gram og mål på 139,6 x 90,4x 8,5 mm både en smule lettere, mindre og ikke mindst tyndere end Samsung Galaxy Note, som vejer 178 gram og måler 146,85 x 82,95 x 9,65 mm.

Hvad indmaden angår, leveres den nye LG Optimus Vu med Android 4.0 ICS, en quad-core 4-PLUS-1 Nvidia Tegra 3 processor, 32 GB lagerplads og et 8 MP kamera (+ frontkamera på 1,3 MP).

Præcis som Samsung Galaxy Note, som sit sære format til trods har opnået utrolig stor popularitet, er LG Optimus Vu en slags hybrid mellem en smartphone og en tablet-computer, og kan ifølge LG både benyttes som underholdningsmaskine og arbejdsredskab. Ikke mindst fordi telefonen, igen ligesom Galaxy Note, kommer med en pen, som kan bruges direkte på skærmen til at tegne og indtaste.

Telefonen blev lanceret i Korea i marts måned og har siden da allerede solgt 500.000 eksemplarer, oplyser LG. Turen er nu kommet til en lancering i udvalgte, europæiske lande, hvoraf Danmark altså er det ene.

Optimus Vu (P895) vil være tilgængelig i farverne sort og hvid fra udgangen af september til en vejledende udsalgspris på 4490 kr inkl. moms.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top