TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

LG’s Note-konkurrent til Danmark

Samsungs underlige blanding mellem en smartphone og en tablet-computer, Samsung Galaxy Note, får nu en konkurrent på det danske marked. Sig pænt goddag til LG Optimus Vu.

forfatter
Publiceret 28/08/2012 - 13:02

LG Optimus Vu er med sin skærm på 5” i 4:3-format en smule mindre end sin konkurrent, Samsung Galaxy Note, som har en skærm på 5,3”. Samsung kan også prale med større skærmopløsning på 1280 x 800 pixels, mens LG Optimus Vu må nøjes med 1024 x 768 pixels. Til gengæld er LG’s hybrid-produkt med sine 168 gram og mål på 139,6 x 90,4x 8,5 mm både en smule lettere, mindre og ikke mindst tyndere end Samsung Galaxy Note, som vejer 178 gram og måler 146,85 x 82,95 x 9,65 mm.

Hvad indmaden angår, leveres den nye LG Optimus Vu med Android 4.0 ICS, en quad-core 4-PLUS-1 Nvidia Tegra 3 processor, 32 GB lagerplads og et 8 MP kamera (+ frontkamera på 1,3 MP).

Præcis som Samsung Galaxy Note, som sit sære format til trods har opnået utrolig stor popularitet, er LG Optimus Vu en slags hybrid mellem en smartphone og en tablet-computer, og kan ifølge LG både benyttes som underholdningsmaskine og arbejdsredskab. Ikke mindst fordi telefonen, igen ligesom Galaxy Note, kommer med en pen, som kan bruges direkte på skærmen til at tegne og indtaste.

Telefonen blev lanceret i Korea i marts måned og har siden da allerede solgt 500.000 eksemplarer, oplyser LG. Turen er nu kommet til en lancering i udvalgte, europæiske lande, hvoraf Danmark altså er det ene.

Optimus Vu (P895) vil være tilgængelig i farverne sort og hvid fra udgangen af september til en vejledende udsalgspris på 4490 kr inkl. moms.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend