TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

LG og HTC drillede før lanceringen

Mens Samsung gjorde klar til deres største smartphone-lancering i år, gjorde HTC og LG hvad de kunne for at crashe festen.

forfatter
Publiceret 14/03/2013 - 23:20

I aften er det Samsungs store aften, skriver Gizmodo, men hvem kom forbi med varm kakao til de tusindvis af pressefolk, som frysende stod i kø for at komme ind til arrangementet i Radio City Music Hall? Jeps, det gjorde HTC, som samtidig fik gjort reklame for HTC One, som firmaet lancerede for få uger siden.

imag0081_1

Og LG benyttede sig også af chancen til at drille de koreanske fætre og kusiner fra Samsung. Nemlig på Times Square, hvor Samsung har opsat skærme, der skal vise lanceringen live. Se på billedet herunder og dyrk LG’s reklame, som er blevet placeret lige oven over Samsungs skærme.

Lidt frækt, men ganske morsomt…

20130314181342

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend