Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

LG G3 bliver en monstermobil

Får næsten phablet-størrelse med 5,5” skærm og en opløsning på 2560 x 1440 pixel.

Skrevet af / 11/04/2014 - 14:44
LG G3 bliver en monstermobil

Den amerikanske mobiloperatør, Sprint, er kommet til at lække specifikationerne for LG’s kommende topmodel, LG G3. Vi regner med, at den kommer i løbet af maj måned.

Vi var meget begejstrede for forgængeren, LG G2 som vist på billedet over artiklen, der var utrolig hurtig og virkelig gav brugeren meget for pengene.

Hvis LG holder fast i strategien om en aggressiv prissætning med deres nye mobil – LG G2 var ved lanceringen cirka 1.000 kroner billigere end konkurrenternes tilsvarende topmodeller – så vil man med LG G3 virkelig få monsterydelse for pengene.

Skærmen bliver på 5,5” – næsten phablet-størrelse – og får en opløsning på hele 2560 x 1440 pixel, hvilket svarer til QHD-format. Derudover kommer LG G3 med Snapdragon 800-processor, 3 GB RAM, Android version 4.4 KitKat samt 13 MP kamera.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top