TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+
Nyhed

Lenovo klar med Windows 11 og nye Android-tablets

De første computere med Windows 11 og verdens letteste 14 tommer OLED-bærbar. Desuden to Android-tablets.

forfatter
Publiceret 09/09/2021 - 09:09

Kinesiske Lenovo er verdens største PC-producent, og på virksomhedens årlige tech-konference, Tech World 2021, har kineserne bl.a. løftet sløret for nye modeller i den såkaldte Yoga-serie.

Yoga Slim 7 Carbon

Det gælder først og fremmest den nye Lenovo Yoga Slim 7 Carbon, der blot er 14,9 mm og vejer 1,1 kg. Ifølge producenten er Yoga Slim 7 Carbon verdens letteste 14″-bærbare med OLED-panel, og så byder den på en debut til Windows 11.

Skærmen leverer et billede i 16:10-format, 2,8K-opløsning og DisplayHDR, og så kan du tilvælge Corning Gorilla Glass for øget robusthed.

Lenovo Yoga Slim 7 Carbon
Lenovo Yoga Slim 7 Carbon. (Foto: Lenovo)

Den har op til en 8-kerne AMD Ryzen 7 5800U-serie mobile processorer med AMD Radeon-grafik, ligesom NVIDIA GeForce MX450-grafik kan tilvælges, hvis man har behov for en højere ydeevne i spil.

Yoga Slim 7 Carbon kan konfigureres med op til 16 GB RAM, op til 1 TB PCIe M.2 SSD intern lagerplads og har et 61 Watt batteri med dobbeltoplader, der via Rapid Charge Express kan lade maskinen op på farten.

Yoga Slim 7 Pro

Dernæst har Lenovo lanceret Yoga Slim 7 Pro med Windows 11, 16″ QHD-skærm med IPS-touch-panel, 2,5K-opløsning, 16:10 skærmformat og en maksimal lysstyrke på 500 nit.

Yoga Slim 7 Pro har desuden et indbygget touchpad, som er 11 procent større end på den forrige generation.

Lenovo Yoga Slim 7 Pro
Lenovo Yoga Slim 7 Pro. (Foto: Lenovo)

Maskinen er udstyret med en processor op til AMD Ryzen 7 5800H og op til NVIDIA GeForce RTX 3050 Laptop GPU, der både egner sig til tunge grafiske opgaver og underholdning. Den kan bestilles med op til 16 GB dual-channel DDR4 RAM, op til 1 TB PCIe M.2 SSD2 lagerplads samt et 75 watt batteri med Rapid Charge Boost.

Tablets med 5G

Det handlede dog ikke om Windows 11 det hele på Tech World 2021. Der blev også plads til to Android-baserede tablets, hvoraf Lenovo Tab P12 Pro er det absolutte flagskibsprodukt.

Produktet kommer med 12,6″ AMOLED-skærm med en opløsning på 2560 x 1600 pixel, og så understøtter den både HDR10+ og Dolby Vision. Lyden leveres af fire JBL-højttalere med omsluttende Dolby Atmos-lyd gengivet via Lenovo Premium Audio.

Under motorhjelmen gemmer Lenovo Tab P12 Pro på en Snapdragon 870-processor, op til 8 GB RAM og Wi-Fi-6 forbindelse. Derudover kan du få en model med 5G-understøttelse.

Lenovo Tab P12 Pro
Lenovo Tab P12 Pro. (Foto: Lenovo)

Tablet’en vejer i sig selv blot 565 gram – og fuldt udstyret ca. 1 kg – og har en tykkelse på blot 5,63 mm. Batteriet er på hele 10.200 mAh.

Den lidt mindre Lenovo Tab P11 5G kommer – som navnet antyder – med 5G som standard. Dertil kommer 11″ IPS-skærm med 2K-opløsning og Dolby Vision.

Tab P11 5G ledsages af fire JBL-højttalere med Dolby Atmos-understøttelse. Desuden understøtter den DisplayPort og kommer med valgfrit tastatur samt Lenovo Precision Pen 2. Bag skærmen gemmer den på en Snapdragon 750G-processor samt op til 8 GB RAM og 256 GB lagerplads. Batterikapaciteten er på 7700 mAh.

Priser og tilgængelighed kender vi endnu ikke.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ud af mørket Er du træt af billedstøj og matte, udtværede farver, så er Logitech Litra Glow et billigt bud på løsningen.
Dell-PC'er til hverdagsbehov Fornuft og genbrugsmaterialer er kodeordene for de nye Dell Inspiron-modeller til hjemmekontor og rygsæk.
Ingen reservedele: Kunder må vente flere måneder Apple sakker bagud med reparationer.
Dell XPS med større minimalisme 2022-generationen af ultrabook'en Dell XPS 13 er skåret 1,8 gange længere ind til benet.
To skærme fra Philips til arbejde og fritid Hjemmekontor eller udekontor? Philips’ computerskærme har indbygget lyd og kamera.
De vigtigste nyheder i macOS Ventura Apple vil gøre Mac-oplevelsen bedre ved at tilføje nye produktivitetsværktøjer og kontinuitetsfunktioner til macOS.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend