Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Lenovo klar med Windows 11 og nye Android-tablets

De første computere med Windows 11 og verdens letteste 14 tommer OLED-bærbar. Desuden to Android-tablets.

Kinesiske Lenovo er verdens største PC-producent, og på virksomhedens årlige tech-konference, Tech World 2021, har kineserne bl.a. løftet sløret for nye modeller i den såkaldte Yoga-serie.

Yoga Slim 7 Carbon

Det gælder først og fremmest den nye Lenovo Yoga Slim 7 Carbon, der blot er 14,9 mm og vejer 1,1 kg. Ifølge producenten er Yoga Slim 7 Carbon verdens letteste 14″-bærbare med OLED-panel, og så byder den på en debut til Windows 11.

Skærmen leverer et billede i 16:10-format, 2,8K-opløsning og DisplayHDR, og så kan du tilvælge Corning Gorilla Glass for øget robusthed.

Lenovo Yoga Slim 7 Carbon

Lenovo Yoga Slim 7 Carbon. (Foto: Lenovo)

Den har op til en 8-kerne AMD Ryzen 7 5800U-serie mobile processorer med AMD Radeon-grafik, ligesom NVIDIA GeForce MX450-grafik kan tilvælges, hvis man har behov for en højere ydeevne i spil.

Annonce

Yoga Slim 7 Carbon kan konfigureres med op til 16 GB RAM, op til 1 TB PCIe M.2 SSD intern lagerplads og har et 61 Watt batteri med dobbeltoplader, der via Rapid Charge Express kan lade maskinen op på farten.

Yoga Slim 7 Pro

Dernæst har Lenovo lanceret Yoga Slim 7 Pro med Windows 11, 16″ QHD-skærm med IPS-touch-panel, 2,5K-opløsning, 16:10 skærmformat og en maksimal lysstyrke på 500 nit.

Yoga Slim 7 Pro har desuden et indbygget touchpad, som er 11 procent større end på den forrige generation.

Lenovo Yoga Slim 7 Pro

Lenovo Yoga Slim 7 Pro. (Foto: Lenovo)

Maskinen er udstyret med en processor op til AMD Ryzen 7 5800H og op til NVIDIA GeForce RTX 3050 Laptop GPU, der både egner sig til tunge grafiske opgaver og underholdning. Den kan bestilles med op til 16 GB dual-channel DDR4 RAM, op til 1 TB PCIe M.2 SSD2 lagerplads samt et 75 watt batteri med Rapid Charge Boost.

Annonce

Tablets med 5G

Det handlede dog ikke om Windows 11 det hele på Tech World 2021. Der blev også plads til to Android-baserede tablets, hvoraf Lenovo Tab P12 Pro er det absolutte flagskibsprodukt.

Produktet kommer med 12,6″ AMOLED-skærm med en opløsning på 2560 x 1600 pixel, og så understøtter den både HDR10+ og Dolby Vision. Lyden leveres af fire JBL-højttalere med omsluttende Dolby Atmos-lyd gengivet via Lenovo Premium Audio.

Under motorhjelmen gemmer Lenovo Tab P12 Pro på en Snapdragon 870-processor, op til 8 GB RAM og Wi-Fi-6 forbindelse. Derudover kan du få en model med 5G-understøttelse.

Lenovo Tab P12 Pro

Lenovo Tab P12 Pro. (Foto: Lenovo)

Tablet’en vejer i sig selv blot 565 gram – og fuldt udstyret ca. 1 kg – og har en tykkelse på blot 5,63 mm. Batteriet er på hele 10.200 mAh.

Annonce

Den lidt mindre Lenovo Tab P11 5G kommer – som navnet antyder – med 5G som standard. Dertil kommer 11″ IPS-skærm med 2K-opløsning og Dolby Vision.

Tab P11 5G ledsages af fire JBL-højttalere med Dolby Atmos-understøttelse. Desuden understøtter den DisplayPort og kommer med valgfrit tastatur samt Lenovo Precision Pen 2. Bag skærmen gemmer den på en Snapdragon 750G-processor samt op til 8 GB RAM og 256 GB lagerplads. Batterikapaciteten er på 7700 mAh.

Priser og tilgængelighed kender vi endnu ikke.

Fuld adgang til Lyd & Billede for 39 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 3 uger.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2021 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.