Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Lav din mobil om til en spillekonsol

Klik din smartphone på plads i holderen, og kast dig ud i mobiludgaver af klassiske arkadespil.

Skrevet af / 20/12/2013 - 12:27
Lav din mobil om til en spillekonsol

Nu lancerer Samsung den såkaldte GamePad, der forvandler din Galaxy smartphone til en avanceret spillekonsol i et snuptag. Den er nem at have med på farten på flyet, i bussen eller på bagsædet i bilen. Eller for den sags skyld hjemme i lænestolen. Med GamePad kan du slå din egen rekord i favoritspillet, hvor som helst.

Galaxy telefoner fra 4,0 til 6,3 tommer kan klikkes fast til GamePadens ramme. Derefter skal du bare trykke på “PLAY” knappen for at starte app’en Samsung Game Arcade, som er en integreret GamePad-app. Du har fra begyndelsen mulighed for at vælge mellem 35 spil, der er tilgængelige via app’en. Her finder man blandt andet favoritter som EA’s Need for Speed Most Wanted og “first person-shotters” som Gamelofts Asphalt8: Airborne og Gamelofts Modern Combat 4: Zero Hour til rimelige penge.

Samsung_GamePad_11

For virtuelle sportsfans er der spil som SEGAs Virtua Tennis Challenge, og er du til actionspil, er der også Ubisofts Prince of Persia: The Shadow of Flame, og mange andre. Der vil blive tilføjet flere spil i løbet af 2014.

GamePad byder på mange muligheder for at spille, hvad end du er på farten eller foretrækker at sidde hjemme i sofaen med din smartphone, din tablet eller forbundet til TV’et. GamePad er kompatibel med Note 3 og Note 10.1 2014 Edition ved lancering. Kompatibilitet med Galaxy S4, Galaxy SIII, Note 2, Mega, Tab 3 10.1 og Tab 3 8.0 følger i en senere softwareopdatering.

GamePad kommer i butikkerne i løbet af første kvartal af 2014 til en vejledende udsalgspris på 795 kroner.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Xiaomi frigiver Flip-konkurrent

HMD Skyline er en uventet cool mobiltelefon

Google står selv bag kæmpe læk

Youtube finder den sang du nynner

Næste Sony-mobil kan mangle vigtig kamerafunktion

OnePlus klar til en kold sommer med varme produkter

Lækage om Google Pixel 9

Slut med eneret på Apple Pay

Flyt fotos fra Google til iCloud

Apple Vision Pro-salget i USA er stort set "dødt"

Endelig Speedometer i Google Maps

Samsung slår nye og bedre folder med AI

Scroll to Top