Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Lav din iPhone om til en spillekonsol

Hvorfor så alvorlig? Lav din iPhone om til en håndholdt spillekonsol med PowerShell Controller + Battery fra Logitech.

Skrevet af / 20/11/2013 - 13:12
Lav din iPhone om til en spillekonsol

En smartphone kan bruges til meget. Man kan tjekke sin mail, finde vej med GPS, ordne netbanken og holde styr på aftaler. Men hvis du er helt ærlig, er noget af det bedste muligheden for at spille spil på den.

Logitech har lavet en iPhone-holder, der slipper den skjulte spillefugl fri ved at forvandle en seriøst udseende iPhone 5, 5S eller iPod gen. 5 til en håndholdt spillekonsol. Og da PowerShell, som indretningen hedder, også indeholder et reservebatteri, kan du få ekstra lang spilletid.

Man bruger ganske enkelt den nye mobile spilleenhed ved at sætte sin iPhone eller iPod touch i controlleren. De analoge knapper ved siden af skærmen giver en gamingoplevelse, der minder om den fra spillekonsollerne.

Takket være controllerens komfortable form kan man spille i en længere periode. Den ny controller har en form, som passer fint ned i en lomme, så man altid kan have den ved hånden, når der skal spilles.

Mens brugeren har sin iPhone eller iPod touch forbundet til controlleren, er der fortsat fuld adgang til powerknappen, lydstyrke, kamera, højttalere, hovedtelefonstik og opladning. Der er indbygget et 1500 mAh-batteri, som øger batterikapaciteten for enheden. Begge batterier kan oplades uden at fjerne telefonen fra controlleren.

PowerShell er kompatibel med et voksende antal spil, der udnytter de nye fordele ved iOS 7, bl.a. Bastion, Fast & Furious 6: The Game, MetalStorm, Aces, Galaxy On Fire 2TM HD og NitroTM.

Logitech Powershell kommer bekvemt nok i butikkerne i december, i tide til julehandelsen. Prisen er 799 kr.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Apple Vision Pro-salget i USA er stort set "dødt"

Endelig Speedometer i Google Maps

Samsung slår nye og bedre folder med AI

Nye smart-ure fra Samsung fokuserer på sundhed og udendørsliv

Galaxy Ring kommer ikke til Danmark lige nu

Budgetmobil og billigt smart-ur fra CMF by Nothing

Google siger farvel til Samsung-chips

Galaxy Unpacked: Så dyr bliver Samsung Galaxy Ring

Galaxy Unpacked: Ny lækage afslører alt!

Rekordsalg af kommende iPhone takket være Apple Intelligence?

Galaxy Unpacked: Kæmpe læk af Samsung Galaxy Watch

De næste Google Pixel kommer 13. august

Scroll to Top