Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Lækker trådløs DAB-radio

De røde Geneva-radioers karakteristiske design er heldigvis videreført i World Radio. Som har DAB og Bluetooth integreret.

Skrevet af / 06/11/2012 - 13:37
Lækker trådløs DAB-radio

Geneva Sound Systems World Radio kommer til salg før jul og koster 2.499 kroner. Da får man et design, Apple næppe kunne have lavet bedre. Med aluminium klædt i rødt, sort eller naturlig alufarve.

World Radio er både en FM- og DAB-radio, men den kan også afspille musik trådløst fra en smartphone eller tablet via Bluetooth. Alternativt kan man bruge lydindgangen på bagsiden. Med genopladelige batterier om bord er det at bare tage radioen med sig, hvis man ønsker det.

Et hjul på venstre side fungerer som tænd/sluk kontakt og volumenkontrol, mens hjulet til højre søger efter radiostationer.

De røde ikoner på siderne af skærmen er berøringsfølsomme og giver dig adgang til bas og diskantkontrol, valg af radiobånd, indgang og Bluetooth.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

0
Lyd & Billede
Scroll to Top