TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Lækker trådløs DAB-radio

De røde Geneva-radioers karakteristiske design er heldigvis videreført i World Radio. Som har DAB og Bluetooth integreret.

forfatter
Publiceret 06/11/2012 - 13:37

Geneva Sound Systems World Radio kommer til salg før jul og koster 2.499 kroner. Da får man et design, Apple næppe kunne have lavet bedre. Med aluminium klædt i rødt, sort eller naturlig alufarve.

World Radio er både en FM- og DAB-radio, men den kan også afspille musik trådløst fra en smartphone eller tablet via Bluetooth. Alternativt kan man bruge lydindgangen på bagsiden. Med genopladelige batterier om bord er det at bare tage radioen med sig, hvis man ønsker det.

Et hjul på venstre side fungerer som tænd/sluk kontakt og volumenkontrol, mens hjulet til højre søger efter radiostationer.

De røde ikoner på siderne af skærmen er berøringsfølsomme og giver dig adgang til bas og diskantkontrol, valg af radiobånd, indgang og Bluetooth.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
På jagt efter ny mobil? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
iPhone 14 forsinkes af kinesiske corona-restriktioner Mindst én iPhone 14-model tre uger forsinket på grund af kinesisk COVID-19-nedlukning.
Nyt og smart fra Huawei Innovative smart-produkter til en sund livsstil.
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend