Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Koppen finder ud af, hvad du hælder i den

Hvis du hælder kaffe i denne kop, registerer den indholdet, hvorefter du kan aflæse næringsindholdet i en app.

Skrevet af / 19/08/2014 - 11:00
Koppen finder ud af, hvad du hælder i den

Man skulle tro, at de fleste selv var i stand til at vide, hvad de hælder i sig. Men Justin Lee ville vide mere. Derfor fik han ideen til Vessyl, som er en smart kop, der registerer, hvad du hælder i den og sender dataene videre til en app på din smartphone.

Det lyder absurd, men det virker, siger de, der har prøvet Vessyl-koppen.

Hælder du f.eks. en øl i koppen, registrerer den indholdet i øllet of begynder med at skrive BEER i displayet på koppen. Resten af dataene om øllet registeres i app’en på mobilen.

vessyl_app

På den måde kan du holde overblik over koffeinmængden, kalorieindtag og næringsindhold i det, som du drikker i løbet af en dag, uge eller måned. Koppen aner selvfølgelig ikke noget om, hvad du spiser, men vi vil vædde med, at der snart kommer en tallerken, som kan netop det.

Så vil de, der virkelig går op i selvmonitorering, kunne lagre alle data om deres liv, når det kombineres med udlæsninger fra smartbands mm. Og lægger de resultatet på nettet, kan NSA også vide alt om dem.

Vessyl-Snow-by-Water

Vessyl oplades via induktion på samme måde som elektriske tandbørster, og den har et tætsluttende låg, som holder indholdet på plads, når du cykler, går eller løber med den.

Vessel er et fund for, de som er optaget af at holde vægten eller lider af allergier, da den nøjagtig kan vise, hvad der er i drikken. For andre er den nok bare endnu et gadget.

Men en ret smart gadget, må vi indrømme.

Koppen sælges til en introdukstionspris på 99 dollar (ca. 550 kr), og kommer i tre udførelser.

vessyl-trio-on-white-on

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her er HMD's egne mobiler

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

0
Lyd & Billede
Scroll to Top