TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Køber Amazon mobilafdelingen af Texas Instruments?

Amazon skal være i forhandlinger med Texas Instruments om at overtage OMAP chipafdelingen for smartphones og tablets.

forfatter
Publiceret 16/10/2012 - 07:18

Rygtet kommer fra calcalist.co.il (på hebraisk, brug Google-translate) og er endnu ikke bekræftet af nogen af selskaberne. Men Asaf Gilad, journalisten bag rygtet, har en god næse for at opsnuse sådanne nyheder, som da Apple opkøbte flashhukommelsesproducenten Anobit i december 2011.

Ifølge Gilad, håber Amazon at anskaffe sig Texas Instruments´ high-end processorafdeling for at få bedre kontrol over sensorerne, som bruges i deres Kindle Fire-tablet.

Texas Instruments har ikke gjort det lige så godt som Qualcomm, Intel og Nvida i mobilmarkedet, men bruges altså af Amazon til deres Kindle Fire (og af Barnes & Noble i deres Nook Color). Skulle Amazon købe processorafdelingen, vil det hæve dem op på niveau med Apple og Samsung, som laver deres egne processorer.

Rygtet mangler som sagt bekræftelse fra både Texas Instruments og Amazon.

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

I er altså helt forkert på den vedr. Jura E8 maskinen; Hvis man vil have en mælkedrik, skal man da ikke flytte koppen, men bare lade den stå under udløbene i højre side – der kommer både kaffe og mælk ud fra de to udløb der, og det er ligegyldigt hvad der kommer først! HVIS man så kun ønsker en ren kaffemodel, bruger man udtagene i midten. Enten er jeres prøve eksemplar i stykker, eller I har forklaret det forkert… sorry to say…

På jagt efter ny mobil? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
iPhone 14 forsinkes af kinesiske corona-restriktioner Mindst én iPhone 14-model tre uger forsinket på grund af kinesisk COVID-19-nedlukning.
Nyt og smart fra Huawei Innovative smart-produkter til en sund livsstil.
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend