TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Huawei står for de største mobilnyheder

På verdens største mobilmesse fylder asiatiske produkter virkelig meget. Kinesiske Huawei vil vinde vores smartphone-hjerter med de største og hurtigste telefoner på markedet.

forfatter
Publiceret 26/02/2013 - 01:32

Der er skruet helt op for ambitionerne hos den kinesiske producent Huawei, som godt nok ikke fylder meget i de danske elektronikbutikker, men som i den grad er synlige på verdens største mobilmesse, Mobile World Congress i Barcelona.

Allerede sidste år stak de verdenspressen en godbid i form af den hurtigste smartphone på markedet, og i år er de så igen klar med en vanvittig hurtig telefon, der under det mundrette navn Huawei Ascend P2 skal overvinde alle Android-fans, der gerne vil være hurtigere end resten. 150 Mbit/s på et datanetværk må siges at være pænt hurtigt, når en del af os stadig ruller rundt på omkring 50 Mbit-forbindelser på hjemmenetværket.

6136375-pix-huawei-ascend-p2

Designet har ofte ligget nederst på kinesernes to-do-liste, men med blandt andet P2 vil Huawei nu kunne appelere til langt flere end de mest tech-nørdede. Det blødere og mindre polerede plastikdesign på bagsiden er lavet fint, og det er bestemt ikke til nogen skade, at man har valgt at lægge et kamera på hele 13 megapixel ind i bagsiden af den 4,7 tommer store telefon.

Størrelse fremfor alt
Og nu vi er ved størrelsen, så har Huawei også en gigantisk smartphone klar til hele verden.

6,1 vilde tommer måler Ascend Mate, som Huawei selv omtaler som verdens største smartphone. Meningerne om disse store telefoner er mange, og enten er man fan af at klemme en stor sag som Samsung Galaxy Note ned i i den stramme jeanslomme eller også hader man det.

Huawei, som for øvrigt lidt bør udtales som “Who are We” stopper ikke med gadgets, som vi kan tale i, og de har selvfølgelig også indtil flere tablets, der på hver deres måde er lige så interessante, som mange af de øvrige produkter på markedet. MediaPad 10 indeholder en kraftig maskine og sammen med tastaturet, der nemt klipses på og af, er der her tale om et godt alternativ i klassen midt imellem notebooks og tablets.

Mens vi Danmark stadig kun har en lille håndfuld dyre telefoner, der kan udnytte de nye muligheder på 4G/LTE-netværket, så står Huawei klar med et par billigere telefoner, der for under 4.000 kroner skal få os i gang på det hurtige mobile netværk. Sidste års Ascend P1-telefon er blandt andet kommet i en LTE-udgave, der også vil kunne klare de danske netværksfrekvenser.

Huawei er i den grad klar til verdens mange forbrugere, så er det bare spørgsmålet, om vi hopper på de mange produkter, når de lander i de danske butikker.

Hvad mener du om de vilde produkter fra Huawei? Har de en fremtid i de danske elektronik-lommer?

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend