TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Kamerastativ til iPhone

Joby lancerer en trio af lommestativer, tilpasset smartphones som iPhone, til en rimelig penge.

forfatter
Publiceret 22/01/2013 - 13:20

De små stativer kommer i tre udgaver. Den klassiske GorillaPod-udgave kaldet GripTight GorillaPod Stand til 229 kroner. GripTight Miro Stand til samme pris og GripTight Mount til 119 kroner.JOBY_MicroStandStativerne, som kan slås sammen og puttes i lommen, er lavet, så de passer til de fleste smartphones og kan bruges som ekstra håndgreb, når man ser film på mobilen.

GorillaPod-versionen har fleksible ben og kan bredes rundt om det meste for at sikre en sikker placering af mobilen. Mens bordstativet Micro Stand er tilpasset vertikal eller horisontal placering af mobilen.

Den lille GripTight Mount er lavet for alle, som har et stativ, men behøver en sikker montering af mobilen på stativhovedet.JOBY_GripTight_gruppbild

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
8 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend