Android

Galaxy View kommer med 18,4” skærm! OPDATERET 29/10 med danske priser.
forfatter

Hvis du synes Apples nye iPad Pro med sin 12,9” skærm er stor, så kan du godt tro om igen.

Samsung har lige lanceret tabletten Galaxy View, som kommer med en skærm på vanvittige 18,4”. Det skriver firmaet selv på sin officielle blog.

Ideen med Galaxy View er at være den perfekte medie-tablet til familien og kommer med en dedikeret startskærm, som samler videoindhold og streamingtjenester på ét sted. Som man kan se på billedet herunder.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Skærmstørrelsen til trods er opløsningen kun 1080p Full HD, men ideen er også mere, at man skal kunne have en biograf-agtig oplevelse med et kæmpe “lærred” i hjemmet, end at Galaxy View skal bruges til at se på indhold i høj opløsning. Dette er ikke et produkt til hardcore Android-fans.

Tabletten byder på en indbygget stand, hvilket kan være praktisk, da den vejer 2,65 kilo og dermed kan være lidt besværlig at sidde med i hænderne for længe ad gangen.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Batteriet kan i følge Samsung holde til at afspille otte timers video.

Samsung har ikke endnu sagt noget om, hvor meget monster-tabletten kommer til at koste, og vi ved heller ikke, om den kommer til Danmark.

OPDATERET 29/10, kl. 12:36: Vi har nu modtaget officielle danske priser fra Samsung. Samsung Galaxy View vil være tilgængelig i danske butikker i slutningen af året, både i en WiFi- og LTE-model til vejledende udsalgspriser på henholdsvis 5.499 kr. (WiFi) og 6.499 kr. (LTE).

Specifikationer
Operativsystem: Android 5.1 Lollipop
Skærm: 18,4” Full HD
Processor: 1,6 GHz octa-core
Hukommelse: 2 GB RAM / 32 eller 64 GB lager (+microSD)
Kamera: 2,1 MP
Trådløst: 4G/LTE, 802.11 ac/a/b/g/n, Bluetooth 4.1
Mål: 451,8 x 275,8 x 11,9 mm
Vægt: 2,65 kg
Batteri: 5700 mAh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.