TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

iPhone Mount med MagSafe for Mac laptops

Belkin udgiver to praktiske skærmbeslag til iPhone med MagSafe.

forfatter
Publiceret 24/10/2022 - 15:30

Kameraerne på nyere iPhone-modeller er i så høj klasse, at de passer perfekt som webcam i det kommende MacOS Ventura – men det kan være tricky at placere mobilen, så billedet på skærmen ser godt ud.

Der er nogle mere eller mindre smarte løsninger på problemet, men Belkins løsning ser ud til at være kløgtigere end de fleste.

iPhone Mount med MagSafe til bærbare Mac-computere, og en version til PC-skærme og iMac, er en simpel holder, der fastgøres til en iPhone med magnetisk MagSafe på bagsiden. Som vist på billedet nedenfor.

Mount for laptops 1080x1080
Mount for laptops Foto: Belkin

MagSafe-holderen har et beslag, som fastsættes øverst på skærmkanten af en MacBook. Man kan også vende mobilen til portrættilstand, udover den liggende (landskabs)tilstand, som vist på billedet.

Selve beslaget kan foldes sammen, når det ikke er i brug, og det er så lille, at det nemt passer i en lomme.

Mount-for-laptops_black_1-989x987 Mount-for-laptops_black_4-989x987
<
>
Foto: Belkin

MagSafe til Mac fås i to versioner, en til bærbare skærme og en til iMac og PC-skærme, og til $30 er det ikke nogen dyr affære. MagSafe-holderen kan også bruges som bordstativ, når du vil se indholdet på skærmen bedre.

Mount for laptops 1824x874 2
Mount for laptop

MagSafe for Mac passer til:

 • iPhone 14-modellerne
 • iPhone 13-modellerne
 • iPhone 12-modellerne
 • MacBook Air M2 og MacBook Air M1
 • MacBook Air Retina 13”
 • MacBook Pro M2 13”
 • MacBook Pro M1 13”
 • MacBook Pro 13”
 • MacBook Pro 14”
 • MacBook Pro 15”
 • MacBook Pro 16”
 • MacBook Retina 12”

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

Et ur til træning Et utroligt robust træningsur med en batteritid, der slår de fleste andre. At det derudover både er klimavenligt og stilfuldt gør bestemt ikke noget.
Apple Self Service Repair kommer til Sverige Kunder i Belgien, Frankrig, Tyskland, Italien, Polen, Spanien, Sverige og Storbritannien kan nu købe originale reservedele og værktøjer fra Apple.
Nu bliver Google Pixel smartere Pixel-telefonerne får AI-forbedret samtalelyd, chat-oversættelse og gratis VPN.
På jagt efter ny mobil til jul? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
Ny opdatering for Garmin-brugere Garmin offentliggør funktionsopdateringer til flere af sine sportsure og cykelcomputere.
En Musk-mobil? Ja tak! Elon Musk hævder, at Apple truer med at fjerne Twitter fra App Store. Skulle det ske, lover tech-milliardæren at udvikle sin egen smartphone. Vi glæder os allerede.
Følg Lyd & Billede