Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

iPhone mere værd end hele Microsoft

Det anerkendte, amerikanske magasin Forbes konstaterer, at Apples iPhone alene omsatte for flere penge i årets første kvartal end alle Microsofts produkter til sammen!

Skrevet af / 20/08/2012 - 01:43
iPhone mere værd end hele Microsoft

Ét eneste Apple-produkt, som ikke eksisterede for fem år siden, sælger bedre end alt, Microsoft har på hylderne. Mere end Windows, Office, Xbox, Bing, Windows Phone og hvert eneste andet produkt Microsoft har skabt siden 1975. I årets første kvartal, som sluttede 31. marts omsatte iPhone alene for 22,7 milliarder amerikanske dollars (svarende til 137 milliarder danske kroner), mens hele Microsoft Corporation omsatte for 17,4 milliarder amerikanske dollars (svarende til 105,14 milliarder danske kroner).

Sådan starter Forbes en artikel, som går videre til at filosofere over, om iPhone ikke i virkeligheden er endnu mere værd for Apple, end de rene salgstal antyder. For hvor meget betyder iPhone for Apples samlede øko-system? Hvor meget af salget på iTunes skyldes iPhone? Og hvordan kan det være, at Apple – udover at omsætte en hvis del ud af bukserne på for eksempel Microsoft – også har et markant større dækningsbidrag på hardware såsom iPhone end nogen anden teknologi-virksomhed i verden?

Alle disse spørgsmål gør det svært præcis at definere, hvor meget Apple og iPhone i virkeligheden er ”værd”, så derfor er omsætningstallene, som blot måler den løbende drift og det konkrete salg, nemmere at forholde sig til, skriver Forbes analytiker. Og de tal taler altså deres eget, tydelige sprog…

Kilde: Forbes

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Apples Min fotostream nedlægges

Mobil med basale funktioner er målrettet skærmtrætte unge

Airtags til Android

Indbygget dashcam i Pixel?

Nye hjælpemidler til jagt fra Garmin

Bedre hjerteovervågning med Galaxy Watch

Scroll to Top