Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

iPhone 5S kommer i juni 2013

Blot få måneder efter lanceringen af iPhone 5 spekulerer analytikerne allerede over, hvornår Apple lancerer sin næste telefon. I følge en stor, amerikansk bank bliver det en iPhone 5S, og den kommer til juni.

Skrevet af / 11/12/2012 - 01:19
iPhone 5S kommer i juni 2013

Jefferies, en amerikansk investeringsbank, har før kastet sig ud i gætværk om kommende Apple-produkter – med mere eller mindre præcise forudsigelser. Bankens teknologi-analytiker, Peter Misek, var blandt de første, der forudså lanceringen af iPhone 4S i 2011, hvor de fleste ellers havde regnet med en iPhone 5, og han ramte også rigtigt, da han forudså, at 4S ikke ville få LTE, fordi Apple ikke var tilfredse med teknologien tilbage i 2011.

Til gengæld forudså han – også tilbage i 2011 -, at Apple ville lancere en konkurrent til Netflix, hvilket – i hvert fald indtil videre – har vist sig ikke at være tilfældet.

Så man skal altså tage Peter Miseks forudsigelser med et gran salt, og det gør vi så, når vi nu viderebringer hans nyeste spådom udi Apples gøren og laden.

Som er, at vi kan regne med at se den næste iPhone-model allerede i juni måned til næste år. Det bliver en iPhone 5S, og den kommer med stor sandsynlighed til at have NFC, et bedre batteri, op til 128 GB hukommelse og et langt bedre kamera. Skærmen bliver af typen IGZO (en videreudvikling af LCD-teknologien) fremstillet af Sharp, og opløsningen bliver endnu højere, end vi kender den fra Apples eksisterende retina-skærme.

Herudover kommer telefonen i seks til otte forskellige farver og ikke blot i sort og hvid, hvilket har været Apples standardfarver siden lanceringen af iPhone 4.

Af andre nyheder fra Apple inden sommeren 2013 skulle ifølge Peter Misek være en iPad 5, tyndere og lettere og med IGZO-skærm, og en iPad mini med retina-opløsning.

Kilde: MacRumors

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Xiaomi frigiver Flip-konkurrent

HMD Skyline er en uventet cool mobiltelefon

Google står selv bag kæmpe læk

Youtube finder den sang du nynner

Næste Sony-mobil kan mangle vigtig kamerafunktion

OnePlus klar til en kold sommer med varme produkter

Lækage om Google Pixel 9

Slut med eneret på Apple Pay

Flyt fotos fra Google til iCloud

Apple Vision Pro-salget i USA er stort set "dødt"

Endelig Speedometer i Google Maps

Samsung slår nye og bedre folder med AI

Scroll to Top