Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

iPhone 5 sælger dårligere end forventet

Apple har bedt sine asiatiske leverandører om at justere produktionen af skærme og andre dele til iPhone 5 i nedadgående retning.

Skrevet af / 14/01/2013 - 17:15
iPhone 5 sælger dårligere end forventet

Blandt andet LG i Korea og Sharp i Japan producerer skærme til Apples iPhone 5, og begge firmaer har ifølge Reuters fået besked på at reducere produktionen betragteligt.

Oprindeligt havde Apple regnet med at sælge i alt 65 millioner styk af iPhone 5 i første kvartal af 2013, men nu forventer Apple at sælge mindre end halvdelen af det oprindelige antal telefoner, og salgsbudgettet er blevet justeret ned til 32 millioner styk.

Leverandører af andre iPhone 5-komponenter skulle angiveligt også have modtaget besked fra Apple om at producere færre enheder end oprindeligt planlagt.

Apple har ikke kommenteret på Reuters historie, men flere analytikere mener, at ændringen kommer i kølvandet på, at iPhone 5 ikke sælger så godt, som Apple havde håbet, skriver Reuters.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top