TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

iPhone 5 og iPad 4 får nu 4G/LTE i Danmark

Apple er klar med en opdatering af iOS. Det er godt nyt for danske iDims-brugere, som nu får adgang til 4G/LTE.

forfatter
Publiceret 28/01/2013 - 23:05

Hvis dit teleselskab understøtter 4G/LTE, og du i øvrigt er ejer af en iPhone 5, en iPad mini eller af en ”fjerde generation iPad med retina-skærm”, så er ventetiden forbi. Du skal blot opdatere din iDims til iOS 6.1, og så har du adgang til det lynhurtige, mobile netværk.

Da de to produkter udelukkende understøtter 1800 Mhz-frekvensbåndet ud af de tre 4G/LTE-frekvenser (800, 1800 og 2600 MHz), som vi bruger i Danmark, er det dog kun kunder hos teleselskaberne 3 og Telia, som med opdateringen får adgang til 4G/LTE med deres iPhone 5, iPad mini eller iPad 4. Danmarks største teleselskab, TDC, har også et 4G/LTE-netværk, men det er baseret på 2600 Mhz-frekvensbåndet, som ikke understøttes af Apples produkter.

Softwareopdateringen er tilgængelig nu – enten via iTunes eller direkte på din iDims – og den er kompatibel med iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPad 2, 3 og 4, iPad mini og iPod touch (4. og 5. generation). Opdateringen fylder kun godt 100 MB, så den kan sagtens hentes og installeres, mens du er på farten.

Yderligere opdateringer i iOS 6.1 omfatter muligheden for at bruge Siri til at købe biografbilletter i USA via Fandango, og abonnenter på iTunes Match kan hente individuelle sange til deres iOS-enheder fra iCloud.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
På jagt efter ny mobil? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
iPhone 14 forsinkes af kinesiske corona-restriktioner Mindst én iPhone 14-model tre uger forsinket på grund af kinesisk COVID-19-nedlukning.
Nyt og smart fra Huawei Innovative smart-produkter til en sund livsstil.
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend