iPhone 5 med lasertastatur og hologrambilleder?

En amerikansk nyhedskanal gjorde sig pinligt bemærket i går, da de under et indslag om den kommende iPhone 5 viste et videoklip, som er et år gammelt, lavet af fans og i øvrigt giver iPhone 5 funktioner, den aldrig fik i virkeligheden.

Fox 5 News kan regne med en regn af klager fra skuffede seere, når iPhone 5 kommer i butikkerne i USA i slutningen af denne uge. I hvert fald hvis de pågældende seere kun har deres informationer om den kommende Apple smartphone fra netop denne nyhedskanal.

Fox 5, som er i familie med den berygtede, konservative nyhedskanal, Fox News, der ikke just er kendt for sin høje troværdighed, dækkede det kommende salg af iPhone 5 ved at besøge den kø af spændte Apple-kunder, der allerede er ved at danne sig uden for en Apple Store på 5th Avenue i New York. Som en del af indslaget viste nyhedskanalen en præsentationsvideo fra YouTube, der fortalte om iPhone 5 og telefonens mange, nye features.

Problemet var bare, at videoen blot er en fan-skabt konceptvideo, der har et år på bagen og i øvrigt gætter på, at iPhone 5 får funktioner som lasertastatur og hologrambilleder! Ikke desto mindre laver nyhedsværten en speak over videoen, som mere end antyder, at Fox 5 tror, at videoen er den ægte vare.

Pinligt! Især fordi YouTube-videoen, der allerede er blevet set over 62 millioner gange, højt og tydeligt hedder “iPhone 5 Concept Features.”

Her kan du se hele nyhedsindslaget fra Fox 5:

Les videre
Exit mobile version