TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

iPhone 5 med lasertastatur og hologrambilleder?

En amerikansk nyhedskanal gjorde sig pinligt bemærket i går, da de under et indslag om den kommende iPhone 5 viste et videoklip, som er et år gammelt, lavet af fans og i øvrigt giver iPhone 5 funktioner, den aldrig fik i virkeligheden.

forfatter
Publiceret 18/09/2012 - 12:59

Fox 5 News kan regne med en regn af klager fra skuffede seere, når iPhone 5 kommer i butikkerne i USA i slutningen af denne uge. I hvert fald hvis de pågældende seere kun har deres informationer om den kommende Apple smartphone fra netop denne nyhedskanal.

Fox 5, som er i familie med den berygtede, konservative nyhedskanal, Fox News, der ikke just er kendt for sin høje troværdighed, dækkede det kommende salg af iPhone 5 ved at besøge den kø af spændte Apple-kunder, der allerede er ved at danne sig uden for en Apple Store på 5th Avenue i New York. Som en del af indslaget viste nyhedskanalen en præsentationsvideo fra YouTube, der fortalte om iPhone 5 og telefonens mange, nye features.

Problemet var bare, at videoen blot er en fan-skabt konceptvideo, der har et år på bagen og i øvrigt gætter på, at iPhone 5 får funktioner som lasertastatur og hologrambilleder! Ikke desto mindre laver nyhedsværten en speak over videoen, som mere end antyder, at Fox 5 tror, at videoen er den ægte vare.

Pinligt! Især fordi YouTube-videoen, der allerede er blevet set over 62 millioner gange, højt og tydeligt hedder “iPhone 5 Concept Features.”

Her kan du se hele nyhedsindslaget fra Fox 5:

Kommentarer

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend