TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

iPhone 5 får skærm på mindst 4”

Alle iPhone-modeller, fra den allerførste tilbage i 2007 til den seneste iPhone 4S, har en skærm på 3,5”. Men det er slut nu.

forfatter
Publiceret 16/05/2012 - 11:55

Den kommende iPhone 5 kommer med en skærm på mindst 4”. Det skriver amerikanske Wall Street Journal i en opsigtsvækkende artikel.

Ifølge avisen, som citerer ”folk, der er tæt på situationen”, har Apple bestilt skærme fra sine asiatiske leverandører, som er større end de sædvanlige iPhone-skærme. Produktionen skal begynde i næste måned.

En række forskellige firmaer i Asien producerer iPhone-skærmene for Apple, herunder LG, Sharp og Japan Display Inc.

Da der også florerer flere rygter på diverse tech-blogs om en kommende version 6 af iOS, herunder at Apple er på vej med sin egen korttjeneste til systemet i stedet for Google Maps, tyder meget altså nu på en tidlig efterårslancering af iPhone 5 – med større skærm og spritnyt operativsystem.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
På jagt efter ny mobil? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
iPhone 14 forsinkes af kinesiske corona-restriktioner Mindst én iPhone 14-model tre uger forsinket på grund af kinesisk COVID-19-nedlukning.
Nyt og smart fra Huawei Innovative smart-produkter til en sund livsstil.
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend