iPhone 11 og Apple Watch går som varmt brød

Nu sælger Apple Watch bedre end Mac-computerne.
forfatter

Apples salgstal er ikke kun for analytikere og børsfolk; der er også andre interessante ting at trække ud af de seneste kvartalstal fra selskabet.

Såsom at salget af bærbare produkter som høretelefoner og smart-uret Apple Watch sætter nye salgsrekorder. Og at salget af Apple Watch og bærbar lyd allerede overgår salget af Mac-computere.

I alt er der 1,5 milliarder aktive Apple-produkter globalt, ifølge Apple.

(Foto: Apple)

Som man kan se af tallene, udgør iPhone stadig den klart største andel af indtægterne:

  • iPhone: 55,96 mia. dollars
  • Apple TV+, Movies, Music osv.: 12,72 mia. dollars
  • Apple Watch, hovedtelefoner og tilbehør: 10,01 mia. dollars
  • Mac: 7,16 mia. dollars
  • iPad: 5,98 mia. dollars

Tallene er baseret på det globale salg for sidste kvartal af 2019, og Apple siger i en pressemeddelelse, at modtagelsen af iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max har været positiv.

iPhone 11 var selskabets mest solgte telefon sidste kvartal, og de siger, at de kæmper for at imødekomme efterspørgslen efter AirPods-hørepropper og Apple Watch 3, der sælges side om side med Apple Watch 5.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Annonce
Annonce

Læs også