TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

iPad med 128 GB

Forskellige indikatorer har affødt et troværdigt rygte om, at Apple er på trapperne med en iPad med 128 GB lager.

forfatter
Publiceret 29/01/2013 - 15:00

Der er ikke tale om en ny generation, men derimod blot endnu en model i den nyeste serie, som Apple kalder “fjerde generation iPad med retina-skærm” – og som vi andre for nemheds skyld kalder iPad 4! Den nye model får altså med 128 GB lager, kommer både i en ren Wi-Fi-version og i en version med både Wi-Fi og 4G/LTE, og den vil også kunne fås i både sort og hvid.

Rygterne om en ny iPad med mere hukommelse er blandt andet bragt til torvs af udviklere, som har bemærket kode i beta-versionen af iOS 6.1, som indikerer eksistensen af en iOS-enhed med 128 GB lager. Og i Apples nyeste iTunes, version 11, skulle der også være referencer til en enhed med 128 GB.

Der er så kommet kød på rygterne efter, at 9to5mac.com har fortalt, at en stor forhandler i USA har modtaget nye såkaldte SKU-koder. SKU betyder Stock Keeping Unit – og er et slags varenummer – og de nye koder referer altså til en ny iPad, som har fået beskrivelsen ”Ultimate”.

Da de eksisterende iPad-størrelser – 16, 32 og 64 GB – i SKU-systemet kendes under betegnelserne ”Good”, ”Better” og ”Best”, er det meget nærliggende at gå ud fra, at den nye ”Ultimate”-model får mere hukommelse. Og vi tager så springet og gætter på, at det nok bliver 128 GB i alt.

OPDATERING 29/1:

Apple har for få timer siden netop bekræftet lanceringen af iPad 4 med 128 GB lager.

I pressemeddelelsen skriver Apple blandt andet om pris og tilgængelighed:

“De nye 128 GB versioner af fjerde generation af iPad vil kunne fås fra tirsdag den 5. februar i sort og hvid til en vejledende udsalgspris på DKK 6.099 (4.879,20 ex. moms) for iPad med Wi-Fi og DKK 7.099 (5.679,20 ex. moms) for iPad med Wi-Fi + Cellular. Alle versioner af iPad med 128 GB vil blive solgt via Apple Online Store (www.apple.com/dk), og udvalgte autoriserede Apple-forhandlere.”

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend