Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Installér Windows Phone 8.1 allerede nu

Selvom Windows Phone 8.1 først bliver officielt tilgængeligt om adskillige måneder, så kan du hente det allerede nu.

Skrevet af / 15/04/2014 - 14:01
Installér Windows Phone 8.1 allerede nu

Du kan vente til de nye Lumia-modeller fra Nokia kommer på markedet. Eller du kan downloade Nokia Cyan-opdateringen til din gamle Lumia-telefon, når Cyan bliver tilgængelig engang i løbet af sommeren.

Eller du kan da også bare springe over i køen og hente Windows Phone 8.1 med det samme.

Det er Neowin.net, som har afsløret, hvor let det er, at installere Windows Phone 8.1 Preview for Developers. Husk dog, at du ikke vil kunne rulle din telefon tilbage til Windows Phone 8, når du først har installeret 8.1 på den.

Bemærk, at der ikke er tale om en beta, men om en helt færdig version af operativsystemet. Som dog ikke er tilpasset din operatør og land. Det er denne tilpasning, som kommer til at vare et par måneder, før opdateringen rulles ud til de almindelige brugere.

1. Gå ind på Windows Phone App Studio, log ind (du skal bruge en eksisterende Microsoft-konto) og registrér dig som udvikler.

2. Hent Preview for Developers.

3. Kør app’en og log ind med samme konto, som du brugte til at registrere dig som udvikler under punkt 1.

Med Windows Phone 8.1 får brugeren plads til flere Live-tiles på startskærmen, man kan swipe sig til de vigtigste notifikationer med funktionen Action Centre, og man kan blive hurtigere til at skrive beskeder med Word Flow.

Vi har tidligere skrevet om Microsofts Siri-konkurrent, “Cortana”, der også bliver en del af Windows Phone 8.1, men desværre bliver denne funktionalitet kun rullet ud til de amerikanske brugere i første omgang.

Under artiklen kan du se en video fra Microsoft med en præsentation af Windows Phone 8.1, hvor de vigtigste nyheder bliver gennemgået:

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top