Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Huawei D1 Quad XL lanceres 16. november

Kinesiske Huawei er klar til at bide skeer med de store på mobilmarkedet. I forbindelse med årets Beep-messe lancerer selskabet en quad-core smartphone, som koster en del mindre end konkurrenterne.

Skrevet af / 30/10/2012 - 13:25
Huawei D1 Quad XL lanceres 16. november

Huawei D1 Quad XL er den kinesiske mobilproducents absolutte topmodel, som skal tage kampen op mod telefoner som HTC One X+ og Samsung Galaxy S III, og den lanceres nu i Europa med Danmark som det marked, hvor telefonen kan købes først. Den vil blive vist frem i forbindelse med Beep-messen, som starter i Bella Center den 16. november.

Telefonen er bygget op om Huaweis batterispare-teknologi, som skærer op til 30 procent af energiforbruget, og kombineret med et 2,600 mAh batteri giver Huawei D1 Quad XL op til 15 timers taletid og 500 timers standby-tid.

Huawei D1 Quad XL er desuden baseret på Android 4.0 og en 1.4 Ghz Hisilicon K3V2 quad core-processor samt integreret 16x GPU. Herudover er den udstyret med 1 GB RAM og 8 GB, som dog kan udvides til 32GB med microSD.

Skærmen er på 4,5” af typen high-definition IPS+ touch-screen, og PPI 330-displayet sikrer, at oplevelsen også holder i sollys. På lydsiden kommer telefonen med en Dolby Mobile 3 sound Audience earSmart-stemmeteknologi.

Et 8-megapixel kamera med dual LED blitz og den nyeste BSI-teknologi skal sikre en flot billedkvalitet, mens et 1.3-megapixel front-kamera til videotelefoni og HD-video gør det muligt at skyde video i 1080p fuld HD. Telefonen måler 129,9 mm x 64,9 mm x 11,5 mm og vejer 145 gram.

Huawei D1 Quad XL kan købes i butikkerne fra den 22. november og har en vejledende udsalgspris på kr. 3.299 kroner. Salget af Huawei D1 Quad XL starter officielt den 22. november, men allerede fra uge 44 vil der være mulighed for at forudbestille telefonen hos Call me, Onfone, Proshop, Wupti og Elgiganten. De forbrugere, som ikke kan vente til den 22. november og vil være blandt de allerførste ejere af Huawei D1 Quad XL i Europa, vil helt eksklusivt kunne købe en af de 15 modeller, der sælges på Beep 2012 den 16.-18. november i Bella Center.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top