TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Huawei D1 Quad XL lanceres 16. november

Kinesiske Huawei er klar til at bide skeer med de store på mobilmarkedet. I forbindelse med årets Beep-messe lancerer selskabet en quad-core smartphone, som koster en del mindre end konkurrenterne.

forfatter
Publiceret 30/10/2012 - 13:25

Huawei D1 Quad XL er den kinesiske mobilproducents absolutte topmodel, som skal tage kampen op mod telefoner som HTC One X+ og Samsung Galaxy S III, og den lanceres nu i Europa med Danmark som det marked, hvor telefonen kan købes først. Den vil blive vist frem i forbindelse med Beep-messen, som starter i Bella Center den 16. november.

Telefonen er bygget op om Huaweis batterispare-teknologi, som skærer op til 30 procent af energiforbruget, og kombineret med et 2,600 mAh batteri giver Huawei D1 Quad XL op til 15 timers taletid og 500 timers standby-tid.

Huawei D1 Quad XL er desuden baseret på Android 4.0 og en 1.4 Ghz Hisilicon K3V2 quad core-processor samt integreret 16x GPU. Herudover er den udstyret med 1 GB RAM og 8 GB, som dog kan udvides til 32GB med microSD.

Skærmen er på 4,5” af typen high-definition IPS+ touch-screen, og PPI 330-displayet sikrer, at oplevelsen også holder i sollys. På lydsiden kommer telefonen med en Dolby Mobile 3 sound Audience earSmart-stemmeteknologi.

Et 8-megapixel kamera med dual LED blitz og den nyeste BSI-teknologi skal sikre en flot billedkvalitet, mens et 1.3-megapixel front-kamera til videotelefoni og HD-video gør det muligt at skyde video i 1080p fuld HD. Telefonen måler 129,9 mm x 64,9 mm x 11,5 mm og vejer 145 gram.

Huawei D1 Quad XL kan købes i butikkerne fra den 22. november og har en vejledende udsalgspris på kr. 3.299 kroner. Salget af Huawei D1 Quad XL starter officielt den 22. november, men allerede fra uge 44 vil der være mulighed for at forudbestille telefonen hos Call me, Onfone, Proshop, Wupti og Elgiganten. De forbrugere, som ikke kan vente til den 22. november og vil være blandt de allerførste ejere af Huawei D1 Quad XL i Europa, vil helt eksklusivt kunne købe en af de 15 modeller, der sælges på Beep 2012 den 16.-18. november i Bella Center.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend