TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

HTC på vej med Galaxy-dræber

Står det til taiwanesiske HTC, så lever Samsung Galaxy S III på lånt tid som kongen over Android-telefonerne. HTC M7, som måske bliver lanceret på CES i næste uge, vil rane tronen.

forfatter
Publiceret 03/01/2013 - 01:07

Efterfølgeren til HTC One X+ er lige på trapperne. Egentlig troede vi, at HTC ville lancere den nye flagskibsmodel, HTC M7, på Mobile World Congress, som finder sted i Barcelona i slutningen af februar måned, men nu melder de seneste rygter, at supertelefonen skulle blive vist frem for første gang allerede i næste uge i forbindelse med CES 2013 i Las Vegas. Det melder i hvert fald Football4PDA, som er et prominent medlem af Android-forumet XDA Forum, på sin Twitter-profil.

Han skriver godt nok, at telefonen ”måske” vil blive vist frem på CES, så det er med et vist forbehold at vi tager glæderne på forskud, men uanset om M7 bliver vist frem i næste uge eller først i næste måned, så skulle HTC’s nye flagskib blive en ren Galaxy SIII-dræber.

Indtil videre melder rygtemøllen, at M7 får en skærm på hele 4,7” og en pixeltæthed på imponerende 468 ppi (pixel per tomme). Til sammenligning har Apples iPhone 5 og 4S en pixeltæthed på 326 ppi, Nokia Lumia 920 med Windows Phone 8 kommer op på 332 ppi, mens Sony Xperia S scorer højest blandt de eksisterende Android-smartphones med en pixeltæthed på 342 ppi.

Opløsningen bliver efter sigende 1080p Full HD!

Også begge kameraer kommer til at levere 1080p opløsning, og bagkameraet tilmed med 13 MP.

HTC M7 koncept-illustration. Om den endelige model kommer til at se ud som på billedet, ved vi først tidligst i næste uge.

De øvrige specifikationer imponerer også – herunder med en quad-core processor på 1,7 GHz, 2 GB RAM og LTE-opkobling! Men om det hele holder vand ved vi altså tidligst i næste uge, hvor vi selvfølgelig følger begivenhederne på CES 2013 ganske nøje.

Kilde: 9to5Google.com

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend