Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

HTC One M8 mini mangler vigtig funktion

HTC er på trapperne med en lillebror til flagskibsmodellen One M8, men mini-modellen må undvære en af storebroderens vigtigste fortrin.

Skrevet af / 05/05/2014 - 13:18
HTC One M8 mini mangler vigtig funktion

Efter at HTC i marts måned lancerede den nye topmodel, One M8, kommer det ikke som nogen stor overraskelse, at der nu også er en ny mini-version af One M8 på vej. Altså en opfølger til den eksisterende HTC One Mini.

Vi så allerede de første læk af mini-udgavens specifikationer endnu før den “store” One M8 blev lanceret. Det var @evleaks som på Twitter hævdede, at den kommende HTC One M8 mini ville få en 1,4 GHz Snapdragon 400 quad-core processor, 4,5” skærm med 720p HD-opløsning, 1 GB RAM, 16 GB lager med mulighed for udvidelse via microSD-kort, 13 MP kamera, Bluetooth 4.0 og den nyeste Android 4.4.2 KitKat-version.

Om dette holder stik har vi stadig til gode at få at vide, men nu ved vi til gengæld – med al sandsynlighed – hvordan den nye HTC One M8 mini kommer til at se ud. Det er igen @evleaks, som har været på spil, og denne gang er det noget, der ligner et officielt pressefoto af den nye One M8 mini, som har fundet vej til Twitter (se billedet over artiklen).

Noget tyder på, at det officielle navn vil blive HTC One Mini 2, men ellers ligner lillebroderen den store HTC One M8 til forveksling. Kigger man nøje efter vil man dog lægge mærke til én vigtig forskel, hvilket er, at mini-udgaven åbenbart må undvære kamera nummer to, det såkaldte HTC Duo Camera, på bagsiden. Duo Camera fungerer på HTC One M8 som en slags afstandsmåler, hvilket muliggør kamerafunktionen uFocus, som lader brugeren ændre fokus på et billede, efter det er blevet taget.

Vi ved endnu ikke, hvornår HTC One M8 mini (eller HTC One Mini 2, hvis det bliver navnet) vil blive lanceret.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Apple i shitstorm: Undskylder nu for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbage!

Klogere og stærkere - samme kamera

iPad Pro får to OLED-paneler

Ny iPad Air fås i to størrelser

Nothings designkonkurrence er afsluttet

Sov du over dig i morges? Apple indrømmer, at det var deres skyld!

Tag en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMD's egne mobiler

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Lyd & Billede
Scroll to Top