HTC klar med LTE

Taiwanesiske HTC melder sig nu i koret af mobilproducenter, som er klar med 4G/LTE.

HTC har i dag løftet sløret for den nyeste model i firmaets One serie, nemlig HTC One SV. Den nye model kombinerer 4G/LTE med HTC Sense 4 og Android ICS 4.0.
HTC har tidligere kun udbudt en enkelt LTE-klar smartphone via det amerikanske teleselskab, Sprint – nemlig HTC EVO 4G LTE.

HTC One SV understøtter LTE-frekvensbåndene 800/1800/2600 MHz og kan dermed bruges med samtlige, danske LTE-klare operatører.Telefonen er udstyret med en 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon S4 dual core processor, og HTC One SVs interne hukommelse på blot 8 GB kan udvides ved hjælp af Micro SD-kort, med op til 32 GB per kort. Af andre specifikationer kan nævnes NFC og et kamera på 5 megapixel og f/2.0 med mulighed for at tage fotos i panoramaformat og 1080p HD-videooptagelse. Dette suppleres af et 1,6 megapixel frontkamera, som har en f/2.2 blænde.

Med Beats Audio integreret tilbyder HTC One SV optimeret lyd uanset om du lytter til musik, spiller spil eller ser video.

HTC One SV kommer i et ”elegant og slankt design”, og telefonen har en 4,3 tommer super LCD-2 touch skræm og kommer i to nuancer af hvid og blå. Designet i polycarbonat gør den fast og blød at røre ved, og med et matchende sølvmetallisk kant får den en eksklusiv finish.Telefonen vejer 122 gram og måler 128 x 66,9 x 9,2 mm.

Tilgængelighed
HTC One SV vil være tilgængelig i Danmark fra januar 2013. Prisen kender vi endnu ikke.

Les videre
Exit mobile version