TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Hjertevenligt dykkerur fra Withings

Withings ScanWatch Horizon ligner et klassisk dykkerur, men er fyldt med sensorer, der holder øje med sundheden.

forfatter
Publiceret 03/10/2021 - 08:00

Det ligner et klassisk dykkerur – og det er det for så vidt også – men ScanWatch Horizon fra Withings er først og fremmest et hybrid-smart-ur med særlig fokus på sundhed. Uret kan puls, EKG, vejrtrækning, iltniveau i blodet, søvn og fysisk aktivitet. Kort sagt et lægehold, der kan spændes på håndleddet.

Withings har lavet smart-ure længe. Det første, Withings Activité, testede vi allerede i 2015. Dengang, som nu, har Withings valgt et design fra den analoge verden, men tilføjet funktioner, der forventes af et high-end dykkerur. Disse omfatter en roterende krans i rustfrit stål med lasergraverede markeringer, der afspejler standardkoderne for dykkerpraksis og selvlysende Luminova visere, indikatorer og indeks, der gør det muligt at aflæse uret under svagt lys. Derudover kan det prale af en 30-dages batterilevetid og en vandmodstand på op til 10 ATM.

Holder øje med hjertet

Uret tilbyder omfattende og avancerede sundheds- og fitnessfunktioner. ScanWatch kan registrere, om en bruger har artrieflimmer takket være dens evne til at tage et EKG efter behov. Uret giver også brugerne mulighed for at identificere, om deres hjerterytme er langsom, høj eller viser tegn på arterieflimmer. Enheden kan overvåge pulsen gennem sin integrerede PPG-sensor og advare brugeren om en potentiel hjertehændelse, selvom de ikke føler hjertebanken, hvorefter ScanWatch beder brugeren om at optage et 30 sekunders EKG via urdisplayet.

Enheden kan også registrere vejrtrækningsforstyrrelser om natten ved at analysere iltniveauet i blodet, puls, bevægelse og vejrtrækningsfrekvens, indsamlet gennem ScanWatchs accelerometer og optiske sensorer.

Til sportsbrug kan ScanWatch tracke skridt, kalorieforbrænding, højde, træningsruter (via GPS i app’en), og kan automatisk genkende mere end 30 daglige aktiviteter såsom gang, løb, svømning og cykling.

Pris og tilgængelighed
ScanWatch Horizon er tilgængelig nu. Der er ikke oplyst nogen dansk pris, men med en pris på EUR 500 må vi regne med ca. 3.750 kroner. Uret fås med armbånd i både rustfrit stål og gummirem.

 

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend