Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Her er Microsofts første Nokia-reklame

“Vi er ikke som de andre”, lyder som en sang med De Gyldne Løver, men det er Microsofts nye reklame-slogan for Nokia.

Skrevet af / 28/04/2014 - 15:25
Her er Microsofts første Nokia-reklame

“Jeg er ikke som de andre, jeg er noget for mig selv, på landevejene vil jeg vandre, til den dag jeg må sige farvel.” Sådan lyder de første vers fra den danske klassiker med De Gyldne Løver. Sangen handler om vagabond-tilværelsen på kanten af samfundet, og det er netop rollen som outsider og underdog, som Microsoft spiller på i firmaets første reklame for Nokias telefoner.

Læs også: Nokia er nu officielt en del af Microsoft

Microsoft er ellers en af verdens største teknologi-virksomheder med rundt regnet 100.000 medarbejdere, og efter opkøbet af Nokia stiger dette tal til cirka 125.000 medarbejdere. Alligevel spiller Microsoft stadig tredjeviolin på mobilmarkedet efter Google og Apple, som med Android- og iOS-operativsystemerne til sammen er tæt på total dominans på det globale smartphone-marked.

I Microsofts reklamefilm er verden grå og trist og kun Nokias farvestrålende produkter bryder ensformigheden. Det tyder i øvrigt på, at Microsoft i hvert fald for en tid vil beholde Nokia-navnet. I hvert fald er et Nokia-vandmærke at se i billedets øverste, højre hjørne under hele filmen.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top