TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Headset for kræsne spillere

Enestående lyd, god pasform og avanceret støjdæmpningsteknik – det er de ord, som Plantronics anvender i deres præsentation af den nye GameCom Commander….

forfatter
Publiceret 20/08/2012 - 11:38

Bruger du meget tid på at sidde foran computeren og spille, ved du hvor vigtigt det er med et godt headset. Det skal ikke bare lyde godt og lukke lyden ude, det skal også være bekvemt.

Spiller du turneringer lover Plantronics, at GameCom Commander lukker lyden ude fra både publikum og andre spillere, så du kan have fuld fokus på det du skal – spille.

Materialet siges at være af robust kvalitet, som er lavet til at kunne tage med på rejse og andet sjov. Pasformen på headsettet siges at være meget komfortabel, hvilket hjælper dig med at holde koncentrationen på de rigtige tidspunker, i stedet for at rette den mod klemmende og kradsende hovedbeklædning.GameCom Commander har et lettilgængeligt kontrolpanel, aftagelig ledning og kommer i en specielt tilpasset opbevaring- og transporttaske. Føler du trangt til et sådan headset, vil det være i butikkerne i september 2012 til en pris på ca. 2.700 kroner.

www.plantronics.com

forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
På jagt efter ny mobil? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
iPhone 14 forsinkes af kinesiske corona-restriktioner Mindst én iPhone 14-model tre uger forsinket på grund af kinesisk COVID-19-nedlukning.
Nyt og smart fra Huawei Innovative smart-produkter til en sund livsstil.
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend