Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Gratis mobilnavigation fra Krak

Find vej med mobilen. Også selv om du ikke er på nettet, eller du befinder dig i udlandet.

Skrevet af / 09/04/2014 - 09:00
Gratis mobilnavigation fra Krak

Gratis navigations-apps er ikke noget nyt, tag blot Google Maps. Men de plejer at have deres begrænsninger. Ikke mindst, at man almindeligvis skal være på nettet. Så de holder op med at fungere, hvis dækningen fejler, og man bliver ruineret, når man bruger dem i udlandet.

Den gratis app fra Krak er baseret på De Gule Sider / Eniro, så ud over adresser er det også muligt at søge efter virksomheder. Kortene fungerer offline og har alle de funktioner, som man forventer af en rigtig GPS-navigator. Som stemmeanvisning på dit eget sprog, advarsel om hastighedsbegrænsninger og fotofælder, samt hjælp til at finde parkering og benzintanke.

I modsætning til andre gratis mobilnavigations-apps gemmer Krak Navigation alle sine kort på mobilen, så den fungerer også selv om der ikke er internetforbindelse, og den belaster ikke telefonregningen med kostbar dataroaming, når du bruger den på rejse.

3D1
Man kan vælge mellem 3D og 2D-kort. Her er vi en tur på Strøget i København.

Og de features, som måtte mangle i gratisversionen, kan købes. Det gælder ikke mindst vejkort til andre lande. Skandinavien koster 129 kroner, og kort over hele Europa kan købes for 165 kr. Angiveligt med livstidsopdatering. Trafikinformation koster 7 kr om måneden.

tilkøb1

Krak Navigation findes på App Store og Google Play.

appstore1

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top