Nyhed

Google Assistant får kørselstilstand

Hey Google, så kører vi!
forfatter

Snart vil en kørselstilstand i Google Assistant automatisk aktiveres, når telefonen er koblet til bilens Bluetooth. Eller du kan bare sige “Hey Google, så kører vi!” eller noget i den dur. På engelsk er det i hvert fald “Hey Google, let’s drive!”.

Det var Mashable, der først citerede Google-udviklere, som sagde, at den nye kørselstilstand på Android-enheder vil kunne erstatte flere køre-apps til Android-telefoner.

For to uger siden blev de første links til funktionen opdaget som en del af en ny navigationsbrugerflade i Google Maps. En ny installationsside er også blevet opdaget, som bekræfter, at den nye brugerflade er en del af Google Assistents kørselstilstand.

Kilde: Mashable

 

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.