Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Google Assistant får kørselstilstand

Hey Google, så kører vi!

Snart vil en kørselstilstand i Google Assistant automatisk aktiveres, når telefonen er koblet til bilens Bluetooth. Eller du kan bare sige “Hey Google, så kører vi!” eller noget i den dur. På engelsk er det i hvert fald “Hey Google, let’s drive!”.

Det var Mashable, der først citerede Google-udviklere, som sagde, at den nye kørselstilstand på Android-enheder vil kunne erstatte flere køre-apps til Android-telefoner.

For to uger siden blev de første links til funktionen opdaget som en del af en ny navigationsbrugerflade i Google Maps. En ny installationsside er også blevet opdaget, som bekræfter, at den nye brugerflade er en del af Google Assistents kørselstilstand.

Kilde: Mashable

 

Fuld adgang til Lyd & Billede for 3 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 1 uge.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Redaktionen anbefaler

Læs også

Hey Google, så kører vi!

Hey Google, så kører vi!

Hey Google, så kører vi!

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2020 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.